Почти всички се провалят на този тест – можете ли да откриете вашето име за по-малко от 30 секунди?

Дългият ден е приключил. Вие седите пред компютъра си, като кликате насам натам.

Без значение какво правите, независимо дали това е някакво онлайн пазаруване или гледане на филм, никое от тях не е добре за мозъка.Въпреки това, има нещо, което може да е добро за вас. А именно, въпреки че ребусът изглежда като нищо повече от вторачване в екрана на компютър е доказано, че това може да помогне на мозъка ви да остане изострен.

Различните части на мозъка, ще се ангажират в зависимост от това какъв вид ребус сте избрали.

Кръстословиците ангажират езиковата памет, докато ребусите са упражнение за париетален лоб. В тази задача всъщност трудността е думата за търсене и е доста интересно да се реши. Понякога, мозъците ни са склонни да са малко “изпържени” след вторачването в компютъра по цял ден. Ето защо… да не опитате един пъзел?

За решаването на този пъзел, вие трябва да погледнете блока от текст и букви и да се опитате да намерите името си.

Въпреки че може да е разочароващо, отговорът е много прост. Не можете да намерите името? Не се притеснявайте: Повечето хора имат същия проблем.

В случай, че не можете да намерите името си, не се притеснявайте. Всъщност, вие НЕ трябва да търсите името си.

НЕ четете надолу за да видите отговора, докато не сте готови за това.

Вижте какво сме направили?Вашето име

Както вече бе споменато, вие не би трябвало да търсите действителното Ви име, а фразата „ВАШЕТО ИМЕ“. Хората прекарват много време в търсене на своето име и НАКРАЯ се разочароват. Въпреки това, този ребус ви помага, тъй като допринася да се откажете поне временно от дейности като пазаруване онлайн или гледане на филм, като правите нещо доста по-полезно за мозъка си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply