сбъдване на желани

Вече всичко е във вашите ръце – ето как да сбъднете желанията си!

Дългоочакваното сбъдване на желания е съвсем постижимо и реално. Има хора, които с леснота постигат своите цели, мечти и желания.

Съществуват и такива, който полагат неимоверни мъки и макар все нещо не им достига, за да постигнат това, към което се стремят. Ако сте от втория тип, то тази статия е точно за Вас.Тук ще разгледаме лесни и безопасни ритуали за сбъдване на желания. На първо място е необходимо да вярвате, че церемонията ще бъде успешна и да вярвате в магическата й сила. Не забравяйте и своето най-съкровено желание. Концентрирайте се върху него и си представете всеки детайл от мечтата си. Представете си, че тя вече е осъществена. Обърнете внимание на чувствата и емоциите си в този момент.

Най-успешното време за сбъдване на желания е първият час след новолуние.

Следващото новолуние е скоро – Пада се на 20.10.2017 г, точно в 03:55:33 часа, което означава, че трябва да сте будни точно по това време, за да изпълните ритуала, защото това е моментът, когато влиянието на луната е най-силно.

И тук идва ключовият момент. Подберете точните думи и напишете своето желание на хартия.

Потопете сгънатото листче във чаша вода и поставете ръцете си с дланите надолу, няколко сантиметра над стъкления съд. Изразете с думи Вашето желание и изпийте водата в чашата.

В никакъв случай не изхвърляйте водата.

Ако не желаете да я пиете бихте могли да я изсипете в саксия с цвете. Растението черпи сила от водата и тя му помага да расте, също както ще помогне на вашите желания да се осъществят. Не забравяйте, че за да се реализира Вашата мечта е необходимо да вярвате в себе си, във възможностите си и в неизбежното сбъдване на мечтите Ви.

За да постигнете успех, е нужно действие. Не се надявайте, че ще ще срещнете любовта примерно, ако си стоите само у дома или ще спечелите от лотарията без да сте закупили билет.

Направете си личен план, който ще ви помогне за сбъдване на желания и осъществяване на плановете и мечтите Ви.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply