майка забелязва бебето

Майка забелязва, че бебето ѝ се смее странно и го заведе на лекар – това, което се случва после е истинско чудо!

Кариса е майка на 3-месечната Прейсли от Синсинати. Тя забелязва, че детето й се смее странно.

Когато плаче лявото й око не се затваря, а когато се смее – устата от същата страна не помръдва. Майката решава да заведе детето на лекар, където след направените снимки и изследвания, докторите я предупреждават да се готви за най-лошото – тумор.

Самата мисъл, че детето й може да е сериозно болно и да умре, побърква майката.

Те отиват в детската болница в центъра, за да му вземат проба. И все пак, когато докторът се връща след биопсията, той просто клати глава невярващо. Това, което той е намерил е – абсолютно нищо! Предполагаемият тумор просто е изчезнал и лекарите не могат да обяснят защо.

Според лекарите може да е допусната грешка при първото сканиране на главата на малката Прейсли, но пък този довод е отхвърлен от останалите доктори, които твърдят, че изследването е извършено от един от най-добрите рентгенолози в болницата.

„Нашите лекари се бояха за най-лошото – доброкачествен тумор, казва говорител от болницата. Но когато хирурзите достигнали мястото на тумора, те не намерили нищо. Те не могли да бъдат по-щастливи да кажат новината на родителите. – Това е наистина едно чудо“, радва се бащата.

Това не можеше да бъде по-добър Коледен подарък за младото семейство.

Източник: sofia-druzhba

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply