Бъдеща майка сподели снимка от ултразвук на бебето си, но ѝ казаха: Ти ще родиш Дявола!

В австралийския Куинсланд Шарни Търнър се готви да стане майка, но снимка от ултразвука ѝ предрича „раждане на дявола“.
Това смятат потребители в мрежата.
И наистина, на снимката се вижда нещо зловещо. Шарни Търнър живее в Куинсленд, тя обожава готиката. Нейният профил в Инстаграм творчески е напълнен с изображения на черепи и „други сили“. Нейният секс символ е Меган Фокс. Вероятно, защото самата тя прилича на актрисата.

 

 В интервю за изданието UNILAD Шарни споделя как е преминал прегледа при лекаря.
„Гледах екрана с леля ми, която дойде с мен за ултразвука. Детето спеше, а на нас ни трябваше то да се движи“, казва Търнър. но, когато детето се разбудило, всички били шокирани от това, което видели на екрана.
„Направихме сумати и неща, за да го събудим, а в крайна сметка получихме това лице. Просто изпаднах в ужас! Като цяло, не мисля, че му харесва когато го будят“, казва Търнър.
Момичето публикувало снимка от ултразвука в мрежата, а потребителите съвсем не на шега я предупредили, че нещото в корема ѝ не е обикновено дете.
Някой сравнява лицето с лицето на трансформър, а друг с герой от филма „Синистър“. Трети пък казват, че Шарни просто ще роди лорд Волдемор.

Снимката стана изключително популярна в мрежата. За месец тя успя да събере над 30 000 лайка и е споделена над 11 000 пъти. „Това е най-страшното нещо, което съм виждала някога в живота си“, признава Търнър.
Но не всички потребители са реагирали спокойно на поста. Някои от тях са призовали жената да направи аборт. Шарни обаче казва, че въпреки, че снимката е странна, детето е здраво на 100% и аборт няма да прави. „Чувствам, че трябва да кажа, че въобще не планирам да правя аборт, защото така изглежда човешкият череп“, пише Търнър.

 

За щастие, Шарни има добро чувство за хумор и с лекота реагира на отговорите, които получава:
„Часове наред плаках от смях заради някои коментари. Много от тях бяха доста зли, но съм убедена, че те се шегуват“.
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар