Прахлад Яни

Вижте човекът, който вече цели 75 години не е ял храна и не е пил вода!

Този индиец твърди, че не е ял и пил нищо в продължение на 75 години!

Прахлад Яни е 83-годишен старец , който живее в пещера без никакъв вид храна или вода. Защо човек би избрал да не яде толкова дълго време, и как е все още жив? Г-н Яни твърди, че е напуснал дома си на 7 години, за да търси духовната мистерия, с която е бил благословен от 3 индуистки богини. Историята по собствените му думи:

„Три богини ми се явиха и ми заповядаха да ги следвам. Кали, Лакшми и Сарасвати. Съгласих се и попитах:

„Какво ще кажете за моята храна?“ Те сложиха пръст на устните ми и казаха: „Не е нужно да се притесняваш за храната“. Бях на 7 години, и от този ден спрях да ям и да пия. “

Лекарите го тестват:

75 години без храна и водаТвърденията му са научно изследвани от екип от 30 специалисти в продължение на три седмици, чрез различни тестове в болница. Слагат го под наблюдение 24 часа пред камери и е установено, че той не е приемал никакъв вид храна или вода през последните 15 дни, откакто е в болница.

Лекарите са напълно изненадани от това чудо.

„Ние вярваме, че състоянието на Прахлад Яни е в резултат на медитация и мощна йога в напълно естествена среда.“, Каза неврологът д-р Судхир Шах. Лекарите в Индия смятат, че това явление е свързано с Амрита чакра (третото око). Ведите казват за него, че е в състояние да произведе божествен нектар, който поддържа живота.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар