Тя пръсна над 50000 долара, за да прилича на афроамерканка – вижте я сега!

Мартина Биг е бивша стюардеса. И бивша бяла жена.

През последните няколко месеца тя е похарчила повече от 50 000 британски лири, за да се трансформира в негърка. Или както тя казва – „за да се научи да бъде черна”.

Мартина БигМартина е уголемила гърдите си с няколко размера. Чрез инжекции за тен е потъмнила кожата си до типичен негърски нюанс.

Явно няма какво да правим. Явно купоните, мъжете и пътешествията доскучаха на съвременната жена. Неограниченият избор даде възможност за всичко и всичкото започна да се случва безразборно и хаотично без логика и последователност. Без смисъл и идея. Без причина и без цел.

Белите стават негри. Но пък негрите не стават бели. Все по-малко хетеросексуални сключват брак, но пък хомосексуалните се борят за това свое право все по-настървено и безкомпромисно.

бяла жена стана негъркаЕто и част от интервюто й за британския сутрешен блок „This Morning”.

МАРТИНА БИГ: Искам да отида в Африка. Да науча повече за тяхната култура. Така ще избегна недоразуменията.

ВОДЕЩ: Но вие разбирате ли, че расата и културата са много повече от цвета на кожата? Тук има още религия, традиции, история… С три инжекции за тен вие дори не може да се доближите до всичко това…

МАРТИНА БИГ: Не, но това което мога да направя е да променя косата си – гъста и къдрава, да променя носа си, за да стане негърски, ще добавя импланти и на седалищните си части. Аз харесвам извивките на тъмнокожите жени. И искам да се преобразя – стъпка по стъпка.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply