МакДоналдс

Бивши служители на МакДоналдс предупреждават: В никакъв случай не поръчвайте това!

Бивши служители на МакДоналдс разкриха поредната тайна на веригата за бързо хранене на сайта Reddit.

По техни думи един от бургерите практически никога не е пресен заради слабата му популярност. Според тях сандвичът „Филе-о-фиш“ никога не може да бъде поръчан пресен. В повечето случаи той стои на подгряване няколко часа и чака някой любител на рибата, който да се реши да го поръча.

„Единствения момент, когато можете да се доверите на „Филе-о-фиш“ – това е 10 часа сутринта. По това време се превключва на дневно меню и затова тогава всичката храна е свежа“, казват те.

Има и клиенти, които обаче се застъпиха за въпросния рибен бургер.

Те отбелязаха, че не отиват в ресторант за здравословно хранене, затова и като цяло им е безразлично колко време бургерът е престоял на рафта.

„Аз смятам, че сключвам договор с МакДоналдс, когато поръчвам „Филе-о-фиш“ (а аз често го правя, това ми е любимото нещо от менюто). Ако искате да ми продадете квадратно парче риба, което е еднакво в Денвър или в южна Франция, не мисля, че по някакъв начин ще е по-прясна,“ пише един от тях.
Впрочем един от бившите работници във веригата предложи прост начин да се получи по-свеж сандвич по всяко време на денонощието.

„Просто кажете, че искате да ви приготвят „Филе-о-фиш“ по поръчка. Това ще отнеме около пет минути, но си струва.“

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply