Слави Трифонов палат

Слави Трифонов реши да живее на село, но в палат за 5 милиона!

Слави Трифонов най-после се нанесе в помпозното имение в пернишкото село Кладница, което строяха по поръчка за него строителните предприемачи и негови приятели – баща и син Добри и Слави Добреви.

Съседи на Дългия от пернишкия жилищен комплекс за тузари „Делта хилс” издадохам че именития водещ на едноименното шоу по Би Ти Ви вече обитава резиденцията си, която смайва даже привикналите към 5-звездния начин на живот живущи в местността. Новопостроеното имение на Слави е още с „найлоните”, както образно се изразяват в Пернишко, а в огромния двор продължават да текат довършителни строителни работи, но Трифонов явно е нямал търпение да се нанесе в къщата си.

Имотът на Слави Трифонов е без аналог в България, като по груби изчисления той е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си.

Къщата е със застроена площ от близо 1 200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали, с които е построено имението на Дългия са изцяло внос от Германия – даже и циментът.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара, а гледката от имението му била наистина смайваща – разкривала се в цялата си красота и величие планина Витоша.

Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, описват не без завист резиденцията на Слави негови съседи, пише “Уикенд”.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply