момиче изкарва по 100 лв. на час

Вижте как едно младо момиче изкарва по 100 лв. на час и то супер лесно!

Всички професии са нужни, всички професии са важни – се пее в една детска песничка.

Текстът провокира младите хора да уважават и ценят работата на другите хора, пише Блиц. Още повече, че някои професии изглеждат непривлекателни на пръв поглед, но пък имат други предимства. 29-годишната нюйоркчанка Жаклин Самюел откри нова професия.

От малка тя обичала прегръдките и милувките и решила с тяхна помощ да изкарва пари

Въпреки твърденията на учените, че американците не са склонни да проявяват емоциите си и прегръщат близките си доста по-рядко, отколкото жителите на Европа и Азия. В същото време обаче прегръдките имат положителен ефект за нашето здраве. При пълното съприкосновение с друг човек, организмът произвежда повече серотонин и окситоцин. Това осигурява чувството за увереност и радост, засилва имунната система.

Жаклин предложила точно това – да дарява на хората щастие срещу прегръдки и даже определила цена от 60 долара на час.

Пари от прегръдкиИ се оказало, че клиенти не липсват. Средно на ден жената успява да заработи по около 260 долара. Изкараните пари тя използва, за да плаща таксите си в университета и за отглеждането на малкото си дете.

От самото начало обаче Жаклин установила строги целомъдрени правила при прегръдките. Те се прилагат даже и сеансът да се провежда в леглото. На клиентите им е забранено да пипат интимните места, а самата Жаклин е облечена в пижама.

Въпреки това ръководството на университета, където младата жена учи, се отнесло негативно към професията й и дори повдигнало въпроса на обществено обсъждане. Предложено било Жаклин да бъде изгонена от университета. Но по-голямата част от колектива защитила студентката.

Бизнесът на Жаклин се оказал толкова успешен, че тя дори наела още една жена, коя
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар