Помните ли Коуди от хитовия сериал „Стъпка по стъпка“? Вижте как изглежда днес (снимки)

Няма как да не помните вечно усмихнатия Коуди Ламбърт от сериала „Стъпка по стъпка“.

Глуповатият, но добродушен симпатяга беше любимецът на всички от популярния ситком, излъчван от 1991 до 1997 г. Личният живот на актьора Саша Мичъл обаче е коренно различен от този на героя му. Семейни скандали, два развода, домашно насилие и изневери са само част от щрихите, които описват последните му почти 30 години.

Той е роден на 27 юли 1967-а в Лос Анджелис. В тийнейджърските си години се изявява като модел, а кариерата му на подиума е доста успешна.

Коуди от "Стъпка по стъпка'Атлетичното му тяло, ръстът от 191 сантиметра и чаровното лице му помагат за това и той може да се похвали, че е работил и за марки като Calvin Klein и Versace. Когато е на 19 години започва да участва в телевизионни продукции. Първоначално обаче изпъква само с мускули, но не и с актьорски способности. Затова и се записва в престижна актьорска школа в Ню Йорк. Не след дълго идва и първата му сериозна роля – на Джеймс Дюмонт, незаконния син на Джей Ар Юинг в хитовия сериал „Далас“. Любопитното е, че там той си партнира с бъдещия си чичо в „Стъпка по стъпка“ – Франк, чиято роля играе Патрик Дъфи. Трябва да отбележим, че Саша има черен колан по таекуондо, което му осигурява ролята в три части на филма „Кикбоксьорът“ (1991, 1992, 1994 г.), където замества Жан-Клод Ван Дам.

През 1990 г. Мичъл се жени за Джанет Робинс, а само година след това получава покана за ролята на Коуди в „Стъпка по стъпка“.

Саша Митчел днесЗа кратко време той се превръща в абсолютния телевизионен любимец. Лафовете му завладяват всички и няколко години той се радва на изключителна слава. 9 През този период обаче личният му живот е белязан от сериозни проблеми. С Джанет, от която има четири деца, са в постоянни конфликти. Тя няколко пъти вика полиция, оплаквайки се от домашно насилие. Той пък е категоричен, че е защитавал децата, тъй като майка им била зависима към наркотиците. В крайна сметка се стига до неизбежната стъпка – развод, който идва през 1997 г.

Думите на Мичъл за Джанет за порока й се потвърждават години по-късно, тъй като към днешна дата той има пълното попечителство над децата, а тя може да ги вижда едва пет пъти годишно. Заради личните му проблеми Коуди дори е уволнен за кратко в четвърти сезон, но му се дава възможност да се върне в шоуто. Sasha mitchel Една от версиите за разрива на отношенията между Мичъл и Робинс е тайната му връзка с колежката му Анджела Уотсън, която в сериала играе ролята на красавицата Карън.

Как изглежда Коуди днесДвамата имат осем години разлика, но това не им пречи да се впуснат в любовен романс, който, според някои жълти медии, е започнал още в началото на снимките, когато тя е била само на 16, а той на 24.

Съвпадение или не, но през 1997-а е и краят на „Стъпка по стъпка“. След успешния ситком Саша се появява като гост актьор в няколко телевизионни продукции и снима по-малко от десет филма. През 2000 г. спира да се изявява пред камера, за да се появи през 2005 г. в сериалите „Спешно отделение“ и NYPD Blue.

През 2010-а Саша Мичъл се жени за втори път – за Рейчъл Митчъл, но след пет години бракът им се разпада, като молбата за развод я подава той. Според коментари на актьора половинката му пречела на работата му, а освен това му и кръшкала. Тя от своя страна също го обвинява в домашен тормоз, но не повдига обвинение срещу него. Към днешна дата Саша, който междувременно е заприличал на мутра, и след седмица навършва 50 години, отново е свободен и, както се говори, далеч няма желание да влиза отново в брак след двата си провала като съпруг.

Съсредоточил се е над кариерата и децата. Sasha Работи и като модел, а тази година предстои да го видим в три нови филма – Cyborg Nemesis: The Dark Rift, Algiers и Drunk Parents. Междувременно, покрай тренировките за една от новите си ленти, той се изявява и като тв водещ. Така че нищо чудно скоро да го видим и в съвсем различно поприще.

Източник: debati.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар