Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина мислеше, че е ударила джакпота с милионера Дретакис, но я връхлетя голяма беда – вижте!

Влюбената двойка, която се врече във вечна вярност и любов в началото на юни на приказния остров Скаитос, вече се тресяла от ежедневни скандали за щяло и нещяло – пише „Уикенд“, като се позовава на близки до семейството хора.

Наталия Кобилкина била силно притеснена, че вторият й брак ще приключи за броени месеци, а след това ще трябва сама да се бори за оцеляването си и да мисли нови схеми за семинари, с които да припечелва пари от наивници, вярващи, че с думи могат да направят чудеса в леглото.

Рускинята планувала да роди дете на Такис, но въпреки усилените опити бебе така и не се получавало.

Това я изнервяло до краен предел и тя често била пред прага на жестока история, която едва овладявала. Кобилкина изпитвала притеснения, че богатият й съпруг може да размисли и да си потърси нова невеста.

Рускини в Гърция не липсвали, пристигали на тумби и били готови на всичко, за да се обзаведат с гръцко гадже и да заживеят най-сетне по европейски.

Изданието припомня, че преди гръцката сватба Наталия Кобилкина бе женена за българина Делчо, с когото слагат край на брака си през 2015 г. От българския си мъж Кобилкина също няма деца.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply