Венета Райкова тайна

Падна дълбоко пазената тайна на Венета Райкова – вижте кой мафиотски бос е помогнал за кариерата ѝ

Наред с успехите в професионален план, амбициозната Венета Райкова може да се похвали със същото и в личен аспект.

Блондинката успя да сбъдне всичките си мечти и е убедена, че дължи всичко това на покойния мафиот Косьо Самоковеца. Наред с всички прочетени произведения, посвети на екзотериката, водещата попаднала и на друго интересно четиво, което привлякло вниманието й. Преди време случайно й попаднала книга, в която били описани убийствата на прехода.

Венета Райкова приела това като знак на съдбата и се опитала да вникне по-дълбоко в съдържанието на томчето.

От него тя научила тайната за успех на Косьо Самоковеца. Покойният мафиот разчитал не само на острия си ум, но и на мъдростите на духовните водачи. Благодарение на тях той успял за кратко да натрупа несметни богатства и да сбъдне всичките си мечти.

Първите придобивки, които мафиота получил, спазвайки тези мъдрости, са просторният му апартамент от 300 квадрата в центъра на столицата, джип Мерцедес, хотел в Боровец, собствен апартамент и 3 бутика в Лондон.

От книгата, на която Венета Райкова попаднала случайно, тя научила кое е било настолното четиво на мафиота – „Най-великият търговец на света“ от Ог Мандино. Тв водещата побързала да си набави въпросната книга и я прочела буквално на един дъх.

Точно 10 изречения от настолното четиво на Самоковеца се оказали достатъчни, за да променят живота на Венета Райкова.

Тв водещата си извадила въпросните изречения и започнала да повтаря всеки ден.

Тя е убедена, че на тях се дължат професионалните и личните й успехи. Известната блондинка припомня, че преди време спечели 75 000 лв от „Сделка или не“. Тя не крие, че се е сдобила с апартамента си, благодарение на съветите в настолната книга на покойния мафиот, пише Хот арена.

 

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар