истината за Джино Бианкалана

Ето я скандалната истина за „милионера“ Джино Бианкалана!

Скандални разкрития относно победителя във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана са на път да разклатят имиджа му на добро момче.

Бомбата хвърли един от участниците в Big Brother: Most wanted още на старта на шоуто в понеделник.

„Джино е шофьор в Америка, кара камион и завлича жените с пари.

Бившата си жена Дейна Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара и я е пребивал системно, просто играе голям театър“, разкри още във визитката си Динко Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Оказва се, че твърденията на скандалния „ловец на бежанци“ не са без покритие.

Запознати от фолк средите разкриха пред „Галерия“, че фолк певицата Джена се е разделила с Бианкаланаименно заради побой. Джино й посягал системно заради ревност и именно това била причината пайнерката да му върне годежния пръстен.

Нещо повече.

Все по-съмнително става и финансовото състояние на бившия победител на VIP Brother. В БГ общността в Чикаго, където живее Джино, упорито се коментира, че изобщо не е богат.

„Той е въздух под налягане, всичко е измама. Дрехите му са евтини реплики на известни марки, часовниците му са ментета и всеки, който разбира малко повече от мода, може да го потвърди. Няма никакъв бизнес в Чикаго, обикновено момче е. Не се казва Гино, както твърдят, а Георги“, разказват пред „Галерия“ негови познати от Щатите. И допълват: „Колкото до огромния му автопарк от яки бегачки – колите изобщо не са негови. Само се снима с тях и после пуска снимките във Фейсбук, за да заблуди хората“.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар