родителите на чалгаджийките

Вижте какво са работели родителите на родните чалгаджийки, преди да станат известни!

Преди  Мария  да се омъжи за бизнесмена  Християн Гущеров, майка й е работила на три места, за да изхранва семейството. След като баща им ги напуска Йорданка (на снимката горе) през деня работи като секретарка в селскостопанска компания, следобед в частна фирма, а вечер проверява тото фишове.

Днес с този зет, който е поел не само грижите за съпругата си, а и за нейната майка и сестра, както й за детето на  Отварачката  от първия й брак, Данчето има грижа само да гледа  Марая .

Майката на Галена  –  Венета Вичева  днес се занимава основно да помага на дъщеря си в отглеждането на малкия  Стефчо. Преди обаче щерка й да стане популярна певица майката е работила в Гърция.

За внучка се грижи и  майката на Преслава. Тя отглежда дъщерята на по-голямата сестра на певицата –  Ивелина Колева. Янка и Кольо живеят в същата скромна панелка в Добрич, макар че Преслава е една от най-скъпо платените певици в чалгата. Майката на Преслава е шивачка, пише „Телеграф“.

Майката на Константин  е учителка по народни танци. Казва се  Марияна  и на нея е кръстена голямата дъщеря на певеца.

Майката на Райна  е на 59 години, но често ги определят като две сестри. Майката на певицата прекарва времето си в родния Сандански, където върти собствен бизнес. Бащата на Райна пътува с дъщеря си и заработва като неин озвучител.

В  ресторанта на Хисарския поп  като миячка е работила  майката на Деси Слава  –  Дженка Гайдарова. Хисарският поп си спомня, че майката на Деси била голяма любовчийка и мъжете са я чакали на опашка.  Майката на Поли Паскова  си изкарвала прехраната като фризьорка в салон близост до пл. Славекйов, който вече е затворен

Голяма част от родните фолкпевици са насладили таланта си от своите майки. Пример за това е Глория. Нейната майка  Стефка Пенева  е народна певица. Наследствения талант в семейството се прехвърля и към внучката  Симона Загорова .

Такъв пример е и  Цвети Янева, която е родена в семейство на музиканти. Майка й Пепа е солистка на оркестър Орфей, а баща й Георги Янев е негов създател.

Илиян  е наследил таланта си от своята майка – Роси Бойдева, също певица, която пее в чужбина.

Майката на Джена  – Пенка Неделчева също е действаща певица, която пее по заведенията с мъжа си Валентин

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply