Борбата с анорексията

На 13 години тя тежеше едва 24 кг. – вижте историята ѝ за борбата с анорексията!

Само на 13 години започва борбата си с анорексията, последвал опит за самоубийство и в един момент от живота си, тежала само 24 килограма.

Стефани Рода като малка имала проблем с наднорменото си тегло, принудена да търпи ежедневни зли коментари в училището, в което учи. Тогава тя твърдо решава, че иска да бъде слаба, независимо как ще стигне дотам.

Борбата с анорексиятаЗа съжаление, тя избира да се откаже от храната си и всичко, което трябвало да яде, го повръщала.

„Мога да оцелея само 100 калории на ден, а аз знам, че тренирам и по 10 часа на ден“, заяви Стефани в шоуто „The Doctors“, след настояването на нейната отчаяна сестра Джанет.

Стефани, която вече е на 29 години, е била в ада вече 16 години поради анорексия, Daily Mail

Стефани Рода„Досега успях да оцелея, но никога не съм живяла. Моето разстройство на храненето е единствената ми връзка с живота, която имам“-споделя момичето, което досега се е лекувало, но все неуспешно.

В най-лошата фаза на живота си тя била 24 килограма и изглеждала ужасно. В допълнение към анорексията, Стефани страда от депресия, но добавя, че някъде дълбоко в нея се крие надежда, че тя някога ще се изправи.

Това мисли и сестра й, и двете се надяват, че специалистите, участващи в това шоу, ще помогнат на момичето да постигне целта си.

„Нещо в мен все още се бори и вярва – трябва да има начин да се излекува“, казва Стефани.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply