хороскоп за седмицата

През новата седмица на някои зодии ще им се прииска това да е просто лош сън! Алена разкрива кой ще плаче и кой ще празнува!

Овен

За вас идната седмица е подходяща за пътувания и за контакти. След сряда е възможно да изпитате по-голямо напрежение. Можете да поработите върху убежденията си и върху моделите, които диктуват поведението ви. Настъпва време за промени. Прекарвайте време сред природата.

Телец

През идната седмица е уместно да извършвате промени, да надграждате постигнатото и да се освобождаване от това, което вече не ви е необходимо. Темата за контактите ви с другите ще бъде особено актуална. Моментът е добър да обърнете по-голямо внимание на хората в дома си.

Близнаци

Би било добре да отделите внимание на партньорските си отношения и да поработите по важните за вас теми. Намерете време да се оттеглите в уединение и да се заредите с енергия. Пребиваването сред природата ще ви се отрази добре. Избягвайте да се въвличате в конфликти в службата.

Рак

През седмицата ще бъде добре да се движите и да общувате повече, да създавате нови служебни контакти. По отношение на любовния ви живот ситуацията като цяло ще е благоприятна. Избягвайте конфликти, действайте с разум и постигайте разбирателство.

Лъв

Предстои седмица, в която ще регистрирате активност по отношение на дома си и на отношенията си с хората в него. Избягвайте да се въвличате в конфликти и се стремете да постигате разбирателство. Обърнете по-голямо внимание на почивката, на спорта и на творческите дейности.

Дева

През идната седмица внимавайте да не възникват недоразумения и неразбирателства. Темата за дома ви и положението в него ще бъде актуална. Не е време за вземане на важни решения и да се впускате в действия, особено под влияние на емоции. Периодът не е благоприятен за пътувания.

Везни

През идните дни не се надявайте, че всичко ще се случва лесно и по план. Този път съдбата няма да ви прави подаръци. Ще трябва да се потрудите сами, ако искате да постигнете целите си. В личен план внимавайте, защото приказките на някои хора са прекалено красиви, за да бъдат истина.

Скорпион

Навлизате в период, през който ще се развивате личностно, ще стигате до разбирателство с околните, пред вас ще се отварят възможности за пътуване и за обучение. Любовните страсти ще бъдат на преден план, но не се поддавайте на ревност.

Стрелец

Идните дни ще открият пред вас възможности за бизнес и финансови дела. Ще бъдете в добро здраве. Внимавайте да не се въвличате в твърде емоционално натоварени ситуации. Добре е да сте по-отворени към предложенията и идеите на други хора. Подходящо време за пътувания и контакти.

Козирог

През дадения период бъдете внимателни към своя партньор. Имайте предвид, че неговите съвети към вас са добронамерени и не ги приемайте враждебно. В службата не се поддавайте на провокации. Възможно е също така да пътувате и да научите интересни новини.

Водолей

През идните дни ще бъдете по-смели от обикновено и пред вас ще се отворят много нови възможности. Ще имате зелена светлина да реализирате някаква своя идея. Ще получите необходимата подкрепа от приятели или близки. Интуицията ви ще бъде много силна и може да стигнете до ценни прозрения.

Риби

През дадения период може да постигнете успех, стига да вярвате силно във възможностите си. Знайте, че всяко едно колебание ви връща назад, затова не се съмнявайте в себе си. Не се доверявайте лесно на околните, те няма да ви помогнат да постигнете това, което искате. Ще се радвате на добро здраве, стремете се да се движите повече.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар