сънища за смърт

Всички си мислим, че това е просто сън, но НЕ Е! Ако видите това докато спите, то Смъртта ще ви навести много скоро!

Вярва се, че много от сънищата ни са пророчески и предсказват бъдещи събития.

За някои от виденията се казва, че с точност мога да предупредят за наближаващо нещастие. Не бива да се забравя обаче, че сънищата могат да са резултат от нашите несъзнателни впечатления през деня, като например някой разговор или нещо, което сме видели.

Това означава, че не всеки лош сън със сигурност е знак за нещо лошо, но е добре да знаете значението на сънуваното, за да сте по-предпазливи.

Сънища, предсказващи болест

Ако сънувате, че косата ви побелява, ви очаква болест. Влошаване на здравето вещаят и развалена храна, развалените зъби и потеклата кръв.

Ако сънувате, че се разхождате със скъсани или прекалено тесни дрехи, очаквайте краткотрайно здравословно неразположение, след което бързо ще стъпите на крака.

Сън със сляп човек е предупреждение, че някой ваш близък ще се разболее тежко.

Тиктакащият часовник в съня също е знак за болест.

Сънища, предсказващи смърт

Според някои появата на черен воал или шалче в съня е знак за смърт в реалността. Падащите зъби също вещаят трагични събития.

Сред най-страшните сънища, които вещаят смърт, са с прилеп и кряскаща кукумявка. Ако берете гъби в съня си или някой ви подава набрани гъби, безвъзвратно ще загубите нещо важно за вас.

Сънища, предсказващи лоши новини

Ако в съня си преминавате през локви или кал, в реалността може да очаквате лоши вести. Мухите и хлебарките в съня също са знак за неособено приятни новини.

Падащата коса вещае неприятни изненади, а гласът на починал близък предсказва неприятни новини, които ще чуете в бъдеще.

Вярва се, че ако след сън, предсказващ нещастие, измиете лицето си под струя течаща вода, сънят няма да се сбъдне. Същият ефект има и ритуала с разказване на сънуваното срещу духащ вятър.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар