Луна срамни тайни

Вижте какви срамни тайни крие Луна за миналото си и какво харесва в леглото!

Подивялата в „Биг Брадър” Луна се срамува от истинското си име, пише Блиц.

Когато се е появила на белия свят, певачката била кръстена като Лухче Йорданова. По време на Възродителния процес, мюсюлманката се преименува на Луна и по-късно започва да разправя, че името е измислено от баща й. За известен период от време тя дори се казва Даниела, но после започва да се представя на сцената с артистичния си псевдоним.

Според запознати, Лухче знае перфектно турски език, което й помага да си намери богат мъж не къде да е, а край Босфора в Истанбул.

На гаджето тя дължи оцеляването си в периода, когато остава без ангажименти и доходи. Според колежки на Луна, тя от години има твърде свободни сексуални предпочитания. Както повечето туркини, които практикуват лесбийството, за да са девствени в деня на сватбата си, и тя от младо момиче си пада по женските ласки.

Фолк звездата вече даже не си прави труда да го крие и открито говори за това в Къщата на „Биг Брадър”, призовавайки да й пратят „някой готин мъж или готина жена – все тая”. Певицата бе първата, която още преди 15 години включи лесбо елементи в клипа към парчето си „Чики-чики”.

Във видеото чалгаджийката се мачкаше гола с еротичната звезда Диана Великова.

„Това не й пречи да спи и с мъже, и то какви ли не – млади, стари, не подбира. Просто е много разкрепостена”, издава нейна колежка. От доста време обаче Луна не пее и не изнася концерти. През студените месеци пък прекарва времето си в по-топлите страни. Твърди, че със заможния й приятел често се шегуват, че тя няма нито един работен ден в живота си. В едно интервю обаче шуменката казва, че когато започва кариерата си на чалга певица в началото на 90-те години, върти сериозен бизнес.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар