избери си пръстен

Изберете пръстенът, който най-много Ви харесва и разберете какво се крие в дълбочината на вашата душа

Казват, че диамантите са най-добрите приятели на една жена, но пръстените са още по-уникални.

 С интересни детайли, мигащи камъни и различни форми пръстенът, който изберете, ще разкрие много неща за вашата личност. Затова подготвихме за Вас необичаен психологически тест. Изберете пръстена, който ви харесва най-много и вижте какво разкрива за вас.

Пръстен номер 1

Вие притежавате дива енергия, заобиколени сте от хора, които Ви обичат и които се възхищават на самочувствието и характера Ви. Лесно можете да спечелите доверието на другите. Искате приключения и живота Ви ги дава. Хората може малко да ви завиждат, но не забелязвате това, защото сте твърде заети да живеете.

Пръстен номер 2

Вие сте женствена, вярна и обичате да фантазирате. Имате страхотно сърце и прекрасен характер, заради които винаги сте заобиколени от вашите приятели и онези, които ви обичат. Всички се обръщат след Вас, без значение къде се появявате и изглеждате фантастично в рокля. Често превръщате идеите си в реалност и сте успешни в това, с което се занимавате. Обичате да флиртувате и лесно завладявате мъжкото сърце.

Пръстен номер 3

Придържате се към елегантността. Вие сте дама в истинския смисъл на думата и се гордеете с вашия вкус и моден стил. Всеки ви се възхищава. Вие винаги сте първият човек, който приятелите търсят, когато имат нужда от съвет.

Виждате нещата и имате добър инстинкт за хора, които трудно могат да скрият нещо от Вас. Малко сте прикрити от хората, за да се предпазите, но нека любимите Ви да влязат във Вашия свят – понякога е добре да сте уязвими.

Пръстен номер 4

Вие сте скромна, весела и винаги оптимистична. Имате много приятели, взимате под внимание всички въпроси и мисли. Винаги помните рождените дни и важните дати. Вие се интересувате повече от другите, отколкото от себе си, така че е важно понякога да направите нещо за себе си.

Пръстен номер 5

Вие сте изпълнени с любов. Обичате живота, хората, работата, пътуването и особено да бъдете влюбени. Вие се влюбвате дълбоко и лесно можете да бъдете наранени, ако се влюбите в грешен човек. Вие сте изключително благодарни за всичко, което имате в живота и го използвате всеки ден. Поради тази положителна енергия винаги блестите.

Пръстен номер 6

Вие сте кралица! Вие сте искрена не само с хората около вас, но и със себе си. Знаете колко привличате хората. Вие сте лоялни и скъпи и винаги имате време за Вашите приятели – те знаят, че винаги могат да идват при Вас, когато имат нужда от искрена подкрепа. Но бъдете внимателни. Вашата искреност може понякога да навреди на чувствата на хората.

От пръстените продължаваме към следващото бижу. Изберете огърлица и ще ви разкажем 4 интересни подробности за живота Ви.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар