той изхвърли жена си

Той изхвърли жена си от жилището, заради секретарката, но така не приключи историята! Ето какво се случи след това!

Един мъж, на име Джейк, след 37-годишен брак, остави жена си Едит, заради секретарката си.

Неговата нова приятелка поиска да живее в луксозната му къща. Той има добри адвокати и побеждава Едит в съда, така че той взима къщата. Едит трябваше да напусне къщата в рамките на три дни. Опаковала багажа си, а на третия ден седяла в кухнята, пуснала тиха музика и яла скариди и хайвер с вино.

Тя измислила идея как да си отмъсти.

Сложила хайвер и скариди в корнизите на всяка стая и мирисът започнал да се усеща в къщата. Джейк и приятелката му не можели да понесат миризмата и направили всичко, за да се отърват от нея. Те почистили, използвали освежители, хвърлили килимите, сменили мебелите, но нищо не се получило. След известно време дори прислугата не искала да работи и никой не го посетил отново, след като веднъж бил у тях.

Джейк и любовницата му след известно време решили да продадат къщата, но дори на по-ниска цена не могли да намерят правилния купувач.

След известно време Едит се видяла с Джейк, който казал, че цялата къща мирише. Тя разпитала и казала, че много й липсва къщата и я иска обратно, независимо от това, че мирише. Джейк едва чакал и се договорили да й даде къщата, но при условие, че си вземат новите мебели в нова къща.

Едит се съгласила и преместването станало-Джейк и любовницата му взели всичко, включително корнизите.
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар