правила за шведска тройка

Ако искате да правите тройка, задължително следвайте тези 4 ПРАВИЛА!

Историците твърдят, че груповият секс е популярен в древна Гърция и прилича повече на оргии с многобройни участници.

Съвременните хора са по-консервативни, но това не означава, че този тип секс не е популярен. За да може груповият секс наистина да достави удоволствие, е необходимо да се придържате към няколко правила:

1. Не избирайте партньори от кръга на познатите. След групов секс може да загубите ценен приятел. Заслужава ли си в името на интимността да жертвате комуникацията с хора, които са готови да подкрепят в труден момент?

2. След намирането на участниците е важно да им отделите еднакво време. В противен случай обичайнато обида може да развали всички забавления.

3. Не забравяйте да запасите с достатъчно кондоми. Ако имате желание да се използват секс играчки в процеса, по-добре е те да са строго индивидуални. По време на групов секс, с неправилната употреба на такива пособия,, хората често се заразяватс с болести, предавани по полов път.

4. В случаите, когато една женена двойка иска да прави секс с трети човек, по-добре е да се обсъди всичко предварително. При най-малкото съмнение, просто трябва да се загърби идеята. Сексолозите казват, че след тройка партньорите не могат да се възприемат като преди. Рано или късно тя може да доведе до раздяла/ Zdrave.to

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар