Лили Иванова хонорар

Вижте какъв космически хонорар, който ще гушне Лили Иванова от руски олигарх за Нова година

Руски бизнесмени са на път да постигнат сензационна уговорка с примата на родната популярна музика – Лили Иванова.

Тя се оказа в полезрението на щедри руснаци, чиято фирма от месеци организира грандиозния спектакъл в Москва за Нова година. Руснаците искат да качат на една сцена Лили и руската музикална легенда Алла Пугачова.

А подобна комбинация не може да предизвика нищо по-различно от фурор!

Съдействие за връзка с екипа на българската звезда от руска страна направил лично Филип Киркоров, който неведнъж е изнасял фамозни спектакли у нас. Апетити към Лили Иванова имат и от българска страна, разбира се. Само че у нас подобни колосални суми засега звучат нереално.

„Всеки би искал Лили Иванова за 31 декември. Но не всеки може да си я позволи!“, споделя служител на една от известните столични фирми-организатори на големи музикални събития у нас.

Преди година Лили бе потвърдила присъствието си в новогодишната нощ, договаряйки се за сумата от 100 000 лв., което е рекорден хонорар у нас. Тогава обаче, голямата ни певица остана без ангажимент броени дни преди празника заради абсурдно съобщение, разпространено в сайта на фирмата организатор, в което се казва, че „поради практически нулевия интерес към събитието, организаторите обявяват отмяната му“.

Тогава Лили трябваше да пее заедно с Васил Найденов, Азис, Миленита и Део. Дали наистина е заради липсата на интерес или е грандиозна измама, никой още не знае, пише в. Шоу.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply