Любо Ганев и Луна

Любо Ганев: С Луна го правихме на плочките в коридора! После обаче откачи (разкритията му запалиха мрежата – виж тук)

Любо Ганев никога няма да забрави преживяванията си с Луна!

От години насам всички може да се смеем на ретро чалгаджийката Луна, но тя определено има с какво да ни смае. Защото не винаги е била застаряваща, луда, нелогична и дори абсурдна. Каквато свикнахме да я гледаме под покрива на Биг Брадър.

Е, вече не, защото снощи Големия брат й разписа пътния лист и я изгони от Къщата. При това без хонорар. Времето, прекарано вътре обаче, беше достатъчно на Луна да покаже, че е истинска палавница. Поддържана, със слабо, стегнато и доста кръшно тяло.

Затова и не се учудваме на факта, че сред множеството й любовници през годините се е наредил и самият Любо Ганев.

За аферата им се говореше отдавна, но пикантни подробности, разказани от шампиона по волейбол, направо запалиха мрежата. Оказа се, че двамата с Луна са си легнали още на първата вечер от запознанството си. Това се случило през 2000-та година в един от нощните клубове на столицата, където Лунчето имала участие. Тогава тя била особено вървежна с хитовете си “Чики-чики” и “Бягайте крачета”.

Луна забърсала Любо Ганев още щом го зърнала.

А няколко часа по-късно двамата вече се търкаляли в леглото. Всъщност само два часа по-късно, ако трябва да бъдем точни.

“Не ми се вярваше направо. По онова време жените не бяха толкова разкрепостени. Трябваше да мине месец, за да ти дадат целувка, а какво остава за другото. Тя направо ме разцепи като само след два часа беше готова. Оправихме се подобаващо, а и тя си беше готина. Млада, засукана, опитна”, спомня си Любо Ганев пред приятели, пише вестник “Уикенд”.

След тази вечер Ганев се видял в чудо от уменията на Луна и затова продължил връзката си с нея. Макар че връзка е силно казано, тъй като се срещал с нея само за джиджи-биджи. Певицата нямала никакви задръжки и го почвала от входната врата.

“Правихме го на плочките в коридора, къде ли не. Абе, готино си беше. Но само 3-4 месеца, защото после нещо полудя”, разкрива Ганев, пише “Уикенд”.

Не щеш ли, Луна си въобразила, че двамата са сериозна двойка и започнала да настоява с Любо да се вземат. Едва ли не да се женят и да стават съпрузи. Е, това вече сащисало волейболиста и той си подпалил подметките. Офейкал с 300.

За отношенията им обаче бързо се разчуло и дори самият Слави Трифонов разказвал виц, в който Любо Ганев многозначително бил наричан Луноход. Мдаа, старо, но златно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply