моя сладка Валентина

Помните ли сериала „Моя сладка Валентина“? Вижте как изглеждат актьорите 15 години по-късно (СНИМКИ)

В главните роли бяха Наталия Стрейгнард и Хуан Пабло Раба. Теленовелата се излъчи преди точно 15г.
След внезапната смърт на майка й, едно младо и мило момиче, но със свръхтегло се премества да живее при чичо си, без да си представя ада, който я очаква там. Така започна „Моя сладка Валентина“.
Мелодрамата надмина границите на страната си производител Венецуела и се излъчи с голям успех в редица страни по света, превръщайки се в една от най-любимите венецуелски продукции.
Наталия Стрейгнард
„“Моя сладка Валентина“ беляза преди и след в живота на венесуелката. Благодарение на работата си в тази история, кариерата на Стрейгнард се разви на международно ниво и стигна до САЩ и Телемундо, където през 2005 протагонизира втория си голям хит „Имението“. Отдалечена от 2009 от света на актьорството, днес тя е посветена изцяло на семейството си.
„Много съм щастлива, защото постигнах всичко в живота си. Успях да стигна до сърцата на хората, да правя това, което ми харесва и да стигна до върха. Сега успях да създам семейство, стабилност…“, уверява 46-годишната Нати, която има три деца: Жак, 6г., Джиа, 3г. и Джани, 6 месеца. „Когато станеш майка, се променя абсолютно всичко, приоритетите ти се променят“.
Хуан Пабло Раба
На 40г. незабравимият Орестес Виянуева от „Моя сладка Валентина“ продължава да развива актьорската си кариера, но в англоезичната телевизия в САЩ. В личен план колумбийският актьор е баща на момче, Хоакин Раба, който обожава.
Норкис Батиста
Много още я помнят като секси и свободолюбивата Чикинкира Лоренс, която причини толкова злини на Валентина, но е истина, че й провървя от този момент нататък. Днес, малко преди да навърши 40г., венецуелката продължава да се бори за артистичната си кариера в една Венесуела, която заради политическата, социалната и икономическата си ситуация не я улеснява никак.
Въпреки това, Батиста отказва да емигрира, както са направили доста от колегите й. Сърцето на красивата актриса принадлежи на сина й Себастиан. „Когато ни се отдава да сме заедно, се радваме на всеки момент, тогава нищо не е по-важно“, споделя Норкис.
Илда Абраамс
Кой не помни Олимпия Меркури, лошата злодейка от „Моя сладка Валентина“? 15 години след това така изглежда венецуелката. Последно се е снимала през 2012.
Ема Рабе
С незабравимата си Саса Ланс, актрисата си спечели обичта на публиката. Сега живее в Канада с трите си деца.
Марианела Гонсалес
Венецуелката, която бе проблемната Пандора Виянуева, живее в Колумбия от 2010, страна в която развива актьорската си кариера.
ЛЮБОПИТНО
Теленовелата се засне в доста труден момент за Венецуела. „Точно преминавахме през критичен исторически момент в страната, където имаше много социална омраза, проблеми и Радио Каракас Телевизия работи тогава здраво, за да избегне хората да ни доближат, защото виждаха актьорите от телевизията като олигарси, милионери, нещо, което очевидно не бе така. Тогава се наложи да работим скришом“, спомня си Стрейгнард.
НЕЗАБРАВИМО
Въпреки че минаха 15 години от излъчването й, теленовелата все още се излъчва в доста страни. „Моя сладка Валентина“ е една от тези истории, които никога не минават от мода.
Източник: tvnovellas
Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар