Мис Плеймейт Нора Недкова

Вижте как изглежда новата Мис Плеймейт – Нора Недкова без грим (снимка)

15-те минути слава за Мис Плеймейт 2017 – Нора Недкова бързо отлетяха и се наложи силиконката грубо да се сблъска с реалността.

Дни след като Нора се похвали колко позитивни отзиви е чула за себе си, мрежата бе залята от негативни коментари относно външния й вид, пише „Галерия“. Появи се и любопитна снимка на Недкова без грим, която даде още поводи за обиди. Безспорно на фотото плеймейтката не е в най-добрата си форма.

Без грим, Нора трудно може да се разпознае, а зевзеци дори си пожелаха никога да не я срещат в тъмното.

Мис Плеймейт Нора Недкова без гримМиската е с подпухнало лице, сенки под очите, груба и пореста кожа – нищо общо с визията й от конкурса. С помощта на обилно количество макиаж и малко фотошоп Нора Недкова обаче става неузнаваема. Както „Галерия“ писа, новата Мис Плеймейт е дъщеря на шефа на „Златни пясъци“ АД Николай Недков.

Баща й обаче не желае по никакъв начин да бъде свързван с нея заради скандалното й поведение, което може да навреди на политическата му кариера. Нора не само обича да показва голите си силиконови форми, но е и еротична танцьорка в столичен клуб. Факт, от който се срамува цялото й семейство.

Източник: За жената

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар