Ани Цолова

Бившата телевизионерка Ани Цолова е стигнала дъното – вижте какво се случва с нея!

Ани Цолова изживява тотален срив, след изгонването от Нова телевизия –  бившата звезда днес е неузнаваема.

Ани Цолова, която бе на гребена на вълната, след изгонването си от Нова тв е станала напълно неузнаваема. Журналистката не прилича на себе си. Една от най-известните до скоро водещи на сутрешен блок все повече започва да прилича на отчаяна и съсипана от ударите на живота жена. Днес Ани се е съсухрила и няма помен от предишната тв звезда.

Отчаянието й било толкова голямо, че Цолова не намирала смисъл дори в това да се грижи за външния си вид.

Който я срещне по софийските улици едва ли бия познал, разкриват свидетели. Тя ходела с раздърпани и неугледни дрехи, без никакъв грим. А за капак на всичко и с цигара в устата.

След като напусна по неведоми причини предишната си работа журналистката нямала сериозно занимание. Единствено й задължение било да води и прибира сина си от училище. И да се занимава с домакинството в къщи. Все неприятни и тежки задължения. А свободното си време Цолова запълвала с пушене на цигари.

Явно, че приятели и бивши колеги напълно са забравили за Ани.

Ани Цолова папарашки снимкиНикой не я търсел поне да изпият по едно кафе. Може би затова днес бившата водеща е толкова отчаяна. На папарашките снимки изглежда като навъсена лелка, с разрошена коса, без грим и прическа, предават от електронното издание hotarena.net.

Колеги на бившата тв звезда твърдят, че не са я виждали да се мерне в телевизията. А не се чува и да работи по ново предаване, както ги метнаха от ръководството на медията.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар