Изплува дълго пазена тайна от живота на Стефан Данаилов – вижте колко милиона е пръснал и за какво!

Скъпо е струвал на Стефан Данаилов някогашният флирт с колежката му Ирен Кривошиева.

За последните 30 години по извънбрачния си син Владимир, Ламбо е похарчил толкова много пари, че ако ги беше кътал, на 9 декември щеше да посрещне 75-годишнината си като милионер на френската Ривиера. Данаилов вижда за пръв път Владимир, когато е на 3 месеца, а когато става на 2 години, с майка му заминават за Америка. За да се устроят отвъд океана, финансово рамо на бившата си любовница и сина им подал самият Ламбо. С други думи, майор Деянов от “На всеки километър” купил мълчанието на Ирен, която години наред мълчеше за детето от греховната си любов. “Дадох обет да мълча. Обещах на един човек, че напускам тази държава, за да не му преча. Вземам си детето на две години и…

Питали са ме безброй пъти коя е причината да напусна България. Е, коя ще е другата причина, освен Стефан?!”, признавала е Ирен.

Данаилов изпратил майката и сина си към неизвестното със солидна сума в банковата сметка на актрисата, издават запознати с житие-битието им. Естествено, съпругата му Мария не подозирала, че част от спестяванията на Ламбо били похарчени в далечна Америка. “Макар дълги години да не искаше да признае Владко за свой наследник, Стефан никога не е преставал да го издържа, а покрай него – и Ирен. Даде пари още когато ги изпрати за Щатите, но и след това редовно го правеше. С Ирен контактуваха тайно от всички”, коментират осведомени. Колкото повече растял малкият, толкова по-големи ставали харчовете на Данаилов по сина му.

Синът на Стефан ДанаиловВ края на 80-те години Ламбо изпаднал в депресия.

На фона на видимо идеалния живот, който водел, актьорът се сринал психически от претоварване. “Много работех – кино, театър, халтури… Излизах на сцената и имах чувството, че ще умра, виеше ми се свят. Опитвах се да избягам от всичко това вечер – прибирах се у дома и си пийвах”, признава към днешна дата Мастера. Соаретата и вечерите със столичната бохема бъркали надълбоко в джоба на Данаилов. Той никога не позволявал някой друг от компанията да плаща сметките, без значение дали бил заобиколен от двама или двадесет души. И поръчвал менюто по два пъти.

Покрай разточителния начин на живот и захранването на сметката на извънбрачния си син Стефан не съумявал да спестява никакви пари. Живеели “на кьоше” и вечно през дома им се нижели гости след гости. “Колко пъти съм ѝ казвал на Мария да заделя от хонорарите по 100 лева, но и тя обичаше да харчи като мен. Сега сигурно можех да имам вила за 1 милион в Монте Карло”, разсъждава юбилярят.

Милионът всъщност “потънал” в Америка.

Вече 31 години Ламбо подпомагал финансово извънбрачния си син. На хранилката на баща си Владко дълги години лентяйствал и не искал да работи, не знаел какво е труд, нямал никакви амбиции за кариера. Гузната съвест обаче не давала на Ламбо да държи сметка на младия мъж, отгледан от майка си и останалите ѝ мъже.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар