Втората от Х-Фактор

Йоана от Х-Фактор успя да плени всички мъжки сърца с тези СНИМКИ!

Красавицата Йоана, която остана втора в тазгодишният сезон на „Х фактор“ е истинска пленителка на мъжките сърца.

Девойката, която бе любимка на жури и публика има уникално тяло и не се свени да го показва. Универсалният участник в музикалното предаване, както я нарича Криско, може с лекота да превземе мислите на всеки представител на силния пол. В социалните мрежи Йоана прилича на истинска съблазнителка.

Йоана от Х-ФакторКрасавицата е качила пикантни снимки по бански, на които показва уникално тяло.

След края на сезона обаче чаровницата се раздели с характерната й прическа по време на риалитито, а именно шарените плитки. Тя не пропусна да сподели и този интересен момент с приятели и последователи в социалните мрежи. Въпреки уникалния глас, неповторимото излъчване и страхотната визия девойката все пак не успя да се пребори за титлата в музикалното риалити. Първи станаха 4 Magic, които станаха първата група, получила приза в родното издание на „Х фактор“.

Снимки на Йоана от Х-ФакторВ шоуто имаше и друг исторически момент.

Любо Киров официално вече е първият ментор, който изкарва втори победител от шоуто. Припомняме, че във втория сезон на предаването, певецът бе начело на групата 25+, чиито представител бе Жана Бергендорф, спечелила титлата. Трета остана чаровната Ева. Младата дама с чудовищно мощен глас, въпреки крехката си възраст определено ще може да се лансира на музикалната сцена, нищо че не се закичи с победата, категорични бяха от журито.

Дали това е така, скоро ще разберем.

Източник: Блиц

Секси ЙоанаЙоана

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар