как да изгоним негативната енергия

Пребори се с негативната енергия вкъщи! Единствено трябва да направиш това…

Отрицателната енергия във вашия дом може да ви донесе само зло, никак нищо добро.

Освен това, тя и как се отразява на настроението – предизвиква нервност, депресивни настроения, тъга, песимизъм … Мнозина казват, че късно осъзнават, че им се случват негативни неща само заради лошата атмосфера в собствения си дом.

Някои от тях твърдят, че дори по-късно върнали филма в главата и се разбра, че настроението драстично се развалила онзи момент, когато зачекориле в къщата – и така всеки път.

Отрицателната енергия в къщата могат да доведат хората, които в нея живеят, но и случайни посетители, може би съседи, или въвели хората, които някога са живели там. Тя се просмуква във всички части на дома, а знае да се натрупват и някои трудно достъпни места.

Ето как можете да откриете дали има отрицателна енергия в дома си:

-Вземете обикновена прозрачна чаша и в нея поставете трета сол, трета алкохолен оцет и трета вода.

-Оставете чашата там, където мислите, че отрицателната енергия е най-издръжливата. Нека чашата бъде скрито, така че никой не докосва или движения.

-Оставете я на това място 24 часа.

После проверете чашата – дали е такава, каквато сте я оставили? Ако всичко изглежда същото, това показва, че нямате негативна енергия в тази стая.

-Повторете процедурата в друга стая.

Признаци, че отрицателната енергия съществува и как да изгоните:

Ако в чашата забележите петна или много мехурчета, това означава, че в тази зала има енергийни проблеми.

В този случай Повторете процедурата докато изчезнат признаците на отрицателна енергия, докато водата в чашата не е същата, каквато сте я оставили. Важно! Водата винаги излейте в тоалетната и веднага пуснете водата. Това напълно ще изчисти отрицателната енергия, която се натрупа в дома си, пише Атма.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply