мистериозни истории

МИСТЕРИОЗНИ ИСТОРИИ! Никой не знае откъде са дошли те, кои са и какво са преживяли

Има истории, които остават забулени в тайна и до днес. Никой не знае кои да тези хора, откъде са дошли и какво им се е случило. Загадките остават неразгадани и до днес…

Вижте мистериозните истории на хора, чието минало е забулено в тайни:

Джером от Санди Коув

През септември 1863 г. на плаж в Нова Скотия, Канада бил открит странен мъж без крака. Той не говорел английски и местните хора го кръстили Джером, защото мънкал нещо подобно под нос. Според лекарите ампутациите били скорошни и при това дело на опитен хирург.

Странният мъж живял цели 50 години в новия си дом без някой да разбере кой е той и откъде идва.

Джером

Джон Доу Номер 24

През октомври 1945 г. по улиците на Джаксънвил, щата Илиной, се появил младеж, който не можел да говори или общува по какъвто и да било начин. Единственото, което написал, било името „Луис“. Властите го вкарали в приют за душевноболни, където ми дали името Джон Доу номер 24.

За Луис така и не се сетил никой. Непознатият починал чак през 1993 г., но мистерията около него не била решена.

Джон Доу

Мосю Шошани

За еврейския учител мосю Шошани не се знае почти нищо, въпреки че е известен със своите ученици, сред които и Нобеловият лауреат Ели Визел. Външният вид на мосю Шошани бил неприятен и дори отблъскващ, истинското му име не било известно, а той често се местел от място на място.

мосю Шошани

Бела от бряста

През 1943 г. четири момчета от градчето Стауърбридж в Англия се натъкнали на ужасяваща находка – в един бряст бил поставен скелет на жена. Полицията установила, че тя е на приблизителна възраст 35 години и е била вътре около година.

Самоличността на жената останала мистерия, докато година по-късно из околностите започнали да се появяват надписи като „Кой вкара Бела в бряста?“ Единственото възможно обяснение било зашпионка на нацистите на име Кларабела Донкърс.

Бела от бряста

Мъжът от дупката

Известен още като „най-самотният мъж на света“. Той бил открит в дупка в Амазония през 1996 г. Езикът, който говорел, бил непознат и учените не успели да определят от кое племе произхожда.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply