какви жени харесват мъжете

По какви жени си падат мъжете от различните зодии – Овенът обича интелигентни, Везните обичат красавици, Козирог…

Разберете какво казват звездите. Какви жени иска неговата зодия:

Какви жени харесват мъжете от зодия Овен

Овенът има силен инстинкт да бъде винаги в центъра на вниманието. Обича женствени, забавни, но и интелигентни жени. Особено цени, ако жената знае как да общува в мъжко обкръжение и не се страхува от нови контакти. Романтик е и добър любовник, обича да планира, така че най-лесно ще влезете под кожата му, ако му помогнете за плановете, които той е направил.

Какви жени харесват мъжете от зодия Телец

Мъжете от този знак се стремят към практичност в различни житейски ситуации. Много са внимателни, но обичат техния труд да се признава и зачита. Упорството и съмненията са техните основни недостатъци, а често могат да покажат и ревност, както и пасивност. Въпреки че е трудно да бъдат заблудени за разлика от други зодиакални знаци, Телците ако са в щастлива връзка, без компромис ще защитават честта и надеждността на своята избраничка, влизайки при необходимост и във физическа битка. Могат добре да се обличат и имат талант във финансиите.

Какви жени харесват мъжете от зодия Близнаци

Интелигентен и комуникативен, този мъж прекарва най-много време в предбрачни връзки за разлика от останалите знаци. Очарователен е, желан от противоположния пол, а жените веднага забелязват неговия хумор и положителни вибрации. Сексапилни и привлекателни, но бързо се засищат и търсят промяна. Техните жени постоянно трябва да измислят нови начини за забавление и предизвикателства, което не винаги е лесно. Отворени за чужди мнения, но често твърде големи философи, което в крайна сметка оставя впечатление за колебливост.

Какви жени харесват мъжете от зодия Рак

Напълно са фокусирани върху семейния живот, мъжът от тази зодия е емоционален и посветен на своята партньорка. Има силна връзка с майка си, а дългото пътуване определено ще го направи носталгичен към дома. Често променя настроението си и е много внимателен с парите. По същия начин се отнася и при избора на жена, така че ще му е необходимо повече време, за да се отвори. Въпреки че е чувствителен, изисква красота във всичко, което вижда. Представителите на тази зодия искат добра връзка.

Какви жени харесват мъжете от зодия Лъв

Харизматичен и изисква внимание, има огромна вяра в своите способности. Оптимист и независим, лесно влиза в центъра на женското внимание и знае как да остане там. Открит е в контактите, но лошо се отнася към подчинетите си. Крайно упорити, трудно приемат поражение и неуспех, които лесно ги демотивират. Партньорката трябва да разбира страстта му за успех в живота и винаги трябва да бъде готова за подкрепа и насърчение. Най-лошото, което можете да направите е да игнорирате неговите постижения, без да им се възхищавате.

Какви жени харесват мъжете от зодия Дева

Практичен и логичен, с добра кариера пред себе си. Винаги се грижи за хигиената и външния си вид и ще забележите веднага, ако това липсва при партньорката му. Не са прекалено отворени, когато показват емоции, което не означава, че нямат. Щастливи са, когато жената показва уважение към техния интелект. Основна слабост им е липсата на самочувствие и от партньорката очакват доказателство за ангажимента. От тяхната рационалност произтича бдителност и търпение.

Какви жени харесват мъжете от зодия Везни

Атлети, с добри комуникативни умения, мъжете Везни са страхотни любовни партньори. Имат чувство за хумор, талантливи са, чаровни, а тяхната енергичност никога не минава незабелязано. Тяхно добро качество е способността лесно да се отърсват от пепелта и смело да отвръщат на удара. От друга страна могат да бъдат повърхностни, да хвърлят пари и да бъдат обсебени от себе си. При жената първо изискват физическа красота, а чак след това други качества.

Какви жени харесват мъжете от зодия Скорпион

Независимо от външния вид, мъжете от този знак лесно съблазняват жените. Имат голямо желание за положение и контрол, а тяхната мистериозна природа не оставя никой безразличен. Парите лесно ги мотивират, но въпреки това могат да бъдат крайни за своите морални ценности. Те включват и вярност от партньорката, което със сигурност им харесва. Слуховете за раздутия сексуален апетит са преувеличени. Тези мъже просто обичат да се наслаждават в леглото, заедно със своите партньорки.

Какви жени харесват мъжете от зодия Стрелец

Притежават оптимизъм и веселие, така че винаги виждат хубавата страна на нещата. Еднакво са успешни и в кариерата и в любовта. Както децата не се грижат за външния си вид, така са и те и няма да забележат, ако партньорката го прави. Почти няма ревност или агресия в тях, и повече от всичко ценят свободата и доверието. Могат да бъдат наивни. Честността често нарушава всичко.

Какви жени харесват мъжете от зодия Козирог

Майстори, когато става дума за кариера, Козирозите са интелигентни, успешни и упорити в своите планове. Силни в печеленето на пари и установяването на контакти, по природа са лидери, които лесно печелят другите за своите цели. Въпреки че са доста емоционални и трудно изразяват чувствата си. Козирогът ще избегне жена, която споделя неговата амбициозност страхувайки се, че ще загуби господстващото си положение. Пристрастен е към контрола, поради което отделя доста време на външния си вид и поведението в компания.

Какви жени харесват мъжете от зодия Водолей

Те са стабилни и мощни, с подчертано желание да допринесат за връзката. Винаги са готови на състрадание, но са затворени, когато се отнася за техните емоции, мъжете Водолей трудно се разбират с противоположния пол. Поради това често са с по-стара, по-искусна жена, която разбира техните илюзии и склонност на оттегляне в себе си. Ако живеят в среда без натиск, знаят да отвърнат с любов.

Какви жени харесват мъжете от зодия Риби

Най-силната черта на тези мъже е вродената интуиция, така че можете да очаквате, че ще ви разберат дори и тогава, когато всички останали знаци ще ви обърнат гръб. Чувствителни са и търсят човек, с който заедно ще се борят с всички препятствия в живота. Малко са влюбени и в себе си, така че очакват жената да направи първата стъпка в ухажването. Атрактивни са, но и верни. Но се пазете от техните лъжи и лицемерие. Имат и голяма доза автодеструктивност, така че пазете тяхното самочувствие.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply