Георги Кадиев палат

Вижте кой знаков български политик живее в този ултра луксозен палат до София! Невиждани снимки, парите са от

Георги Кадиев живее като баровец, бившият депутат се шири в луксозен палат покрай столицата!

Георги Кадиев, който отдавна не е в активната политика живее в невиждан лукс. Бившият бесепар може да не е в парламента, но това ни най-малко не се е отразило на стандарта му на живот. Кадиев притежава истински палат на няколко етажа в тузарския комплекс „Камбаните” . Къщата му е недостъпна и оградена с висока ограда.

Която крие от любопитни погледи личния живот на семейството. Което се радва на охолен живот.

Семейният му бизнес е процъфтяващ и носи достатъчно средства на фамилията да си позволи този лукс. Който за съжаление не се вижда от вън заради каменната ограда. Говори се, че такъв имот в Бояна на имотния пазар се търгува за повече от 500 хиляди лева.

Половинката на ексдепутата има солидни доходи. Соня Кадиева като собственик на фирмата си „Енерджи Сънплай” ЕООД спечели обществена поръчка в сферата на енергоснабдяването. Тя е дала най-ниска цена за доставката на ток на община Бургас на търга. Компанията й, която има ветропаркове из Северозападна България доставя около 10 % от енергията на свободния пазар.

Съпругата на Кадиев е собственик на две енергийни фирми и има 70% дял от друга, в която е ортак с Емил Костурков, предават от електронното издание retro.bg.

От данъчната декларация на бившия депутат от левицата може да се види, че Соня е обявила печалба от по 250 хиляди лева. Което говори, че фирмите й работят с пълна пара с големи обороти и никак не е чудно, че семейството живее повече от охолно и доходите му са законни./Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply