Кристин Каменова

Силиконка шокира: Не мога да живея с по-малко от 400 лв. дневно!

Силиконката с гърди на кредит Кристин Каменова се превърна в светска новина №1 в последните дни, след като чистосърдечно призна, че не може да живее с по-малко от 400 лева на ден.

Тя съвсем безцеремонно разказа в серия от телевизионните интервюта как изтеглила 20 000 лева банков заем, за да си сложи силиконов бюст и да пътува до Дубай.

силиконка на кредитЦиците веднага й донесли огромен успех. „Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми”, сподели 24-годишната Кристин в предаването „Събуди се”. Любимият й е Мохамед е ливанец, бивш ММА боец, който има фитнес зали в Дубай.

Предлага й брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната й операция.

Тя не крие, че обича лукса. Категорична е, че не може да живее с 1500 лева месец. „Аз на ден харча към 400 лева“, допълни Каменова. „Работех като танцьорка преди, имам собствен балет, но това не е работа, с която мога да се издържам. Не е нещо, което може да ми покрива разходите. Всички знаят, че аз съм от типа жени, които водят висок стандарт на живот”.

Думите й предизвикаха стотици постове срещу нейната наглост и глупост. Ванга за семейството: Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите! Жертви на фотошопа – Бела и Джиджи Хадид! Кейт Мидълтън дари косата си „Писнало ми е да гледам такива утайки!”, пише Стела Бориславова. Мариела Челебиева пък цитира Йордан Радичков: „Аз съм виждал човек, нищо човек, една педя дребосъче, а простотията му голяма колкото черква”. Фенове обаче защитиха мечтателката за честността й и самоувереността й. Самата Кристин пък нагло благодари за безплатната реклама и самодоволна обяви, че вече всички, които преди не са знаели за нея, я познават.

Тя успя да разпали и телевизионна война между Гери Дончева от телевизия BiT и „Събуди се”. Дончева вчера написа на страницата си във Фейсбук, че тя първа е направила интервю със силиконката, а от Нова телевизия просто я копират.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар