изневерявала му от 10 години

Тази 46-годишна жена признала на съпруга си, че му изневерява от 10 години! Ето как реагира той!

„Казвам се Джон, на 46 години, целия си досегашен живот не съм живял, както бих искал …“

Така започва текстът, който този нещастен човек поставил в своя Facebook профил. След това се появили тъжните думи: „Вчера, жена ми ми каза, че ми изневерява вече 10 години!“ Когато човекът разбрал за изневярата на жена му, решил критично да погледне на живота си и ето какво написал:

„Трябва да се върна към живота си, Днес открих, че жена ми ме мами от 10 години. Синът ми не чувства нищо към мен. Не отидох на погребението на баща си без причина.

Всички мои мечти изхвърлих в кошчето. Ако отново съм тийнейджър, бих си ударил шамар в лицето, защото съм забравил своите идеали. “

„Всеки ден след работа се прибирам вкъщи, вечерям, подготвям се за работа на следващия ден, лягам си в 22 часа, защото трябва ставам в 6! Не си спомням кога за последно съм правил секс с жена си. А днес ми призна, че ме мами 10 години … Това е дълго време, не разбирам как може да устои да мълчи. Нима се е чувствала зле заради това?

Каза, че не може да живее така, че вече не съм човекът, в когото се е влюбила. Какво съм направил през последните 10 години? Освен работата ,, нищо друго не съм правил!

Спестявах всяка стотинка.

Не си спомням кога за последен път съм си купил нещо специално. По принцип, не знам какво бих искал. Баща ми почина преди 10 години. Спомням си, че майка ми ме потърси, когато баща ми всеки ден се чувстваше все по-зле и по-зле. Беше болен и тогава бях зает с получаване на по-добра позиция на работа. През цялото време отлагах посещението си, докато баща ми в крайна сметка не почина. И аз имам напредък. Какво имах наум ?!

Съжалявам за всички неща … Бих искал да не съм посветил толкова малко енергия на моите страсти. Съжалявам, че работата ми пое контрола. Бих искал повече да бях мъж и баща, а по-малко машина за производтсво на пари.

Бих искал да приключа своята книга, или да пътувам по света. Бих искал да бях блестящ баща на сина си, а не проклета свиня без емоция.

Когато това ще прочетете вие, които още имате живот пред вас, моля, не отлагайте плановете, не оотстъпвайте от вашите мечти. Фокосирайте се към вашите страсти. И наистина, направете нещо с живота си, докато сте млади. Не забравяйте за семейството, не забравяйте да имате приятели. Не губете живота си също като мен. Не бъдете като мен! „

Понякога е необходимо да спрете и да се завъртате, може би можете нещо да промените!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply