Радо Прашката

Помните ли Радо Прашката от Биг Брадър?! Не е за вярване как живее сега (СНИМКИ)

Радослав Стоянов по-известен като Радо Прашката вече е нов човек. За това се похвали самият той в писмо, пише ХотАрена.

„Здравейте, пише ви Радослав Стоянов. Искам да ви споделя, че вече не живея в България. Махнах се и никога няма да се прибера да живея в България. Живея и работя на трудов договор в Англия, осигурявам се и съм много добре тук. Животът ми е спокоен и хубав, и нищо не ми липсва“, хвали се Радо.

От снимките във фейсбук профила му се вижда, че той има връзка с дама, която е по-възрастна от него и се казва Румяна. Явно е, че Прашката е започнал живота си на чисто в Англия.Намерил си е работа, срещнал е любовта, тренира във фитнеса. Какво друго му трябва на човек?

Радо Прашката нашумя през 2012 година, след участието си в Биг Брадър и в няколко продукции, като най-яркият му образ е във филма на Влади Въргала „Шменти капели”.

Дълго време той обикаляше София без ангажименти и без работа. Беше се забъркал в скандал, след който лежа в ареста в едно столично полицейско управление затова, че е заплашвал от фалшив профил във Фейсбук продуцента Магърдич Халваджиян затова, че не го е взел за участие в популярно телевизионно шоу за таланти.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply