пълен хороскоп за 2018

Пролетен хороскоп 2018: Какво ще донесе на всички зодии сезона на по-топлите дни

Само малко остана преди официалното пристигане на пролетта, затова вероятно сте любопитни, какво ще ви донесе този хубав сезон, според зодията.

Нещата няма да се променят значително за ОВНИТЕ през следващите пролетни месеци. За тях 2018 г. е година на битки, но победите ще дойдат едва в последните два-три месеца на 2018. Затова и тази пролет, Овните ще трябва да се въоръжат с търпение.

За ТЕЛЦИТЕ пролетта ще бъде под знака на промените – Уран, планетата на големи промени, от май ще им донесе нови ритми и нови правила в професионалния живот. Повечето Телци ще бъдат много доволни от тези свежи промени, така че ще се насладят истински на пролетното слънце.

След първата седмица на март 2018 г., БЛИЗНАЦИТЕ най-накрая ще могат да намерят правилния път за пътя към успеха, след продължителни лутания в „безизходица“. За тях пролетта ще означава подновяване на енергията и възстановяване на оптимизма и самочувствието.

За РАЦИТЕ март се подобрява по всички полета, но цялата пролет не е в знак за изпълнение на очакваното. Пролетта в работен план няма да е просто слънчева, а чак прекрасна – ще трябва да сложите край на „преговорите“.  За пролетта на ЛЪВОВЕТЕ ще бъде период, в който приятелството може по случайност да стане нещо повече от това. Пролетното небе, като цяло, носи приятни вечери на родените в този знак, който ще „стреля“ със самочувствие.

Всички пролетни звезди ще бъдат все още активни и благоприятни за самотните в знака на ДЕВА : Нова връзка е на лице и по-интересни познати. през пролетта Девите определено ще бъдат засегнати от стрелите на Амур.

За ВЕЗНИТЕ , от самото начало ще се открият нови възможности за работа. Може би те ще „залагат“ на емоционален план, но на работното място – със сигурност ще им се усмихне щастието, затова е добре да се използват по-топлите дни, за да се възползват от работните задачи.

Докато СКОРПИОНИТЕ могат да бъдат блокирани от някого в работата, но те ще се почувстват силни. Пролетните дни обаче ще открият срещи на самотните Скорпиони и възможности за нови взаимоотношения.

Когато пристигне пролетта, СТРЕЛЦИТЕ ще се превърнат в истински бунтовници, изискващи справедливост и промяна във всяка област. През март внимавайте да не казвате неща, които не мислите, така че да съжалявате по-късно.

Красивите звезди най-накрая ще започнат да чакат на опашка за КОЗИРОГ , които до пролетта трябва да изяснят своите търговски умения и самоувереност. Вероятно тази пролет ще осъзнаят, че не винаги трябва да са прави, а тази „магическа присъда“ ще отвори вратите на работното място и емоционалното поле.

Много хора, родени под знака на ВОДОЛЕЯ тази пролет, ще трябва да направят важен избор. Каквото и да е той, ще бъде добре, защото трябва да се преместят от „мъртвата точка“.

Добрите новини и положителни сделки идват, за РИБИ в бизнес сектора. Затова нека да отложат любимите приключения за по-топлите дни и се съсредоточат само върху работата.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply