тайната за цигарите

Разкриха най-голямата тайна на цигарите и електронните цигари! Всички пушачи да прочетат!

Добре известна истина за цигарите е, че те са вредни и могат да причинят много заболявания и дори рак.

Това, което много хора не знаят е, че тютюневата индустрия е добре пази тайни, така че можете да останете шокирани, когато разберете. Продължението е списък на някои от най-големите тайни на цигарите. – Има повече от 600 съставки и 4000 химикали в само една цигара.

Те съдържат катран, никотин, амоняк, формалдехид, DDT, арсен, бутан, ацетон и др.

– Пушенето е причина за повече от 400 000 смъртни случаи всяка година само в САЩ. Статистически погледнато, над 10 милиона души са починали от цигари през последните 20 години.

– Дори и тези, които в продължение на десетилетия пушат може да излекуват тялото си, когато престанат да пушат. Вашето тяло има способността да започне процес на „поправяне“ в рамките на една секунда от последната цигара. Всичко, което ви е необходимо, е просто решимост.

– Когато за първи път оставите цигарите кръвното налягане и сърдечният ритъм се нормализира, така се намалява и нивото на въглероден окис. Ако мислите, че електронните цигари са безопасни, не сте прави. Те са пълни с токсини и химикали, които вместо да ви помогнат да спрете да пушите, толкова повече ви насърчават. Най-добрият съвет за прекратяване е да оставите цигарите.

Вашето тяло ще ви бъде благодарно.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар