Нова драма в семейството на Рачков

Любовен триъгълник е в дъното на непрестанните проблеми на Петър Рачков, брат на водещия от „Господари на ефира“ Димитър Рачков, с органите на реда в Бургас. Преди седмица 38-годишния брат на популярния шоумен от Нова телевизия бе арестуван за пореден път с наркотици, след като полицаи внезапно тарашиха жилището му в бургаския квартал „Възраждане“. При обиска в дома на Петър ченгетата откриха 6 пакета от по 0,8 грама амфетамин, както и буркан с прахообразно вещество, за което все още се чака лабораторна експертиза. Арестът на Петър идва в най-неподходящия за него момент, тъй като през последния месец братът на Рачков води активни преговори с прокуратурата в Бургас за прекратяване на разследване при задържането му миналата пролет.

Тогава при спецакция на МВР в бургаското гето „Меден рудник“ родственикът на популярния шут от телевизионния екран бе закопчан с други двама, а в автомобила на триото бе открито огромно количество амфетамин. При последвал обиск в Помпената станция на „Напоителни системи“ до село Черни връх, където Петър Рачков работи, пък бе открита лаборатория за производство на амфетамин, както и суровини за направата на синтетичния наркотик.

Рачков е спасил брат си от обвинение, провеждайки серия от разговори с началниците на полицията в морския град и даже с кмета Димитър Николов, с когото са приятели. След последния арест на Петър и дрогата, открита в дома му обаче, всички усилия на именития му брат да го измъкне от затвора, отиват по дяволите. Двамата братя се скарали жестоко, при което Митко бил набит от Петър, твърдят запознати. От бургаската прокуратура са категорични, че след скорошното задържане на Петър с наркотици е невъзможно братът на звездата от „Господари на ефира“ да се отърве без присъда.

Според думите му, има вариант братът на Рачков да лежи дори по-малко от 2 години, при положение, че се признае за наркодилър и сключи споразумение с прокуратурата. При това положение може да получи условна присъда от 3 години или пък да лежи в затвора между 9 и 18 месеца. Защо обаче Петър попада толкова често на мушката на ченгетата? Негови познати разкриват пред „Уикенд“, че 38-годишния бургазлия далеч не е най-мастития дилър на дрога, но е в свирепа война с влиятелен полицай от Четвърто РПУ в Бургас. „Петър е любовник на полицейската съпруга Весела, която е омъжена за инспектора Мартин от отдел „Наркотици“ към четвърто районно. Онзи знае, че жена му кръшка, но вместо да се разведе с нея, тормози Петър, като непрестанно инициира всевъзможни акции срещу него“, разкриват пикантната клюка запознати с историята.

Близките на братът на Рачков не отричат, че Петър е дилър на наркотици, но са на мнение, че срещу него има фиксация от полицаите от Четвърто РПУ. „Няколко човека са ангажирани персонално с него, разследват го, дебнат го, притискат наркозависими да признаят, че именно той им продава наркотици. Само за последната година Петър е бил обискиран на улицата над 10 пъти, но досега не бяха влизали в жилището му, може би защото нямаха заповед за обиск.

Проблемът идва от рогоносеца-полицай Мартин, който няма да миряса, докато не вкара брата на Рачков в затвора“, убедени са посветени в любовния триъгълник. Заради аферата на Петър със съпругата на полицая, жената, от която има деца, го напуснала преди около година. Малко след това братът на Рачков преустановил любовната си връзка с Весела, но пък мъжът й Мартин научил за интимните им отношения.

Източник: Blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply