Мария призна за най-голямата си мечта

“Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала. Тя ми дава всичко онова, от което имам нужда като жена, като изпълнител. Така че, пожелавам си тази кариера да продължи още дълги години“.

Звездата на “Пайнер“ вече 18 години е част от най-голямата музикална компания в България и винаги е била сред топ имената в поп фолк жанра. Има ли Мария тайна при подбора на своите песни, така че те да докоснат феновете:

“Хитовете са въпрос на късмет, защото на мен може една песен да ми харесва и да откривам себе си чисто емоционално, но да не мога да докосна Вас. Песните се раждат от сърцето, а хитовете са вашите любими песни, надявам се, че се срещаме някъде по средата“, признава тя.

Мария говори и за вдъхновението, което е толкова важно за всеки изпълнител. За нея то идва от любовта на публиката, от всичко онова, което феновете споделят с нея и от желанието им тя да присъства в техния дом, мисъл и във вълшебните им моменти със своите парчета.

“Любовта и музиката за мен са неимоверно свързани. Любовта е музата… Болката, насладата от нея във всичките й аспекти“, завършва Мария.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар