Историята на един войник на летището  трогна хиляди хора по цял свят (СНИМКА)

 

Раждането на дете е един от най-ценните моменти в живота на всеки човек, но не всички татковци могат да присъстват, за да видят, за първи път своята рожба.

Такава е историята на един американски войник, който не успява да бъде с жена си в този важен за двойката ден. Войникът е трябвало да пътува за родния Брандън, Мисисипи в събота, но това не се случва, пише Би Би Си (BBC)

Полетът на Брукс Линдзи се оказва отменен в последния момент.

Така Брукс чака на летището за следващ полет, но въпреки неприятната изненада, войникът успява да бъде, макар и виртуално, със своята жена Хейли Линдзи. Благодарение на приложението FaceTime, Брукс проследява всеки момент от раждането на неговата дъщеричка Мили.

Трогателният момент е уловен от един напълно случаен човек – Трейси Доувър. Реакцията й е бърза и снима, без да знае първоначално, какво всъщност гледа Брукс на телефона си.

„Той плачеше и сърцата ни се разтопиха, дадохме му необходимото уединение. Когато чухме бебето, всички се зарадвахме за него. Споделям снимката, защото никога не искам да забравяме войниците, които служат и се жертват ежедневно за нас“, пише Трейси Доувър на страницата си във Фейсбук, където качи трогателната снимка на Брукс Линдзи.

Снимката развълнува хиляди хора в социалната мрежа – тя събра над 221 хил. харесвания и над 100 хил. споделяния.

 

Снимката предизвика някои потребители да споделят свои лични истории.

„Бившият ми съпруг пристигна седмица след раждането на сина ни. След това се завърна в батальона си, а след два месеца… баща му почина. Той успя да се върне чак след два дни“, пише Сюзън Декато.

Други хора споделиха в коментарите, че живеем във времена, които ни предлагат изключителни възможности, най-вече технологични и улесняващи комуникацията между хората по света.

„Когато съм се раждала, баща ми е бил в подводница. Ако раждането ми бе закъсняло с един ден, той щеше да бъде в болницата, за да ме види за първи път“, пише Клеър Уейкхам.

Не всички обаче са имали късмета на Клеър, чийто баща успява да я види ден след раждането й. Мелиса Грифин написа, че баща й я вижда за първи една година след раждането.

„Татко е бил изпратен в Корея, когато аз съм се родила. Обожавам и много ценя баща си“, пише още Мелиса.

В крайна сметка Брукс хваща по-късния полет. Успява да отиде директно в болницата, където го чакат неговата жена и малката Мили.

Източник: Vesti.bg.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply