ПЕТ сигурни признака, че мъжът ви кръшка

Няма жена, която да не си е задавала въпроса „Изневерява ли ми?“; „Защо?“; „Как?“, „С коя?“ и други. Истината е, че трудно може да се даде конкретен отговор.

Тук чалъмът е, че има няколко действия, които могат да разкрият неверника. При това мнооого преди мъжът ви да се е усетил.

Ето топ пет на знаците, че ви кръшкат.

1. Сексът ви се е променил драстично
Когато човек има втора връзка паралелно с първата, сексът е първото, което страда. Единият вариант е драстично да се увеличи, другият – драстично да намалее. Можете да разпознаете промяната и по начина, по който прави секс с теб.

2. Той изглежда разсеян или дистанциран
Ако мъжът до вас получава емоционална подкрепа от друга, отношението му към вас ще се промени. Вече няма да споделя проблемите си, няма да ви разказва с подробности деня… просто защото го е разказал вече на друга.

3. Отношението му се е променило
Към това, че е дистанциран може да се добави и промяна в отношението му. Критикува ви повече, присмива се на избора ви от филм до дреха и неглижира цялото ви съществуване. Това е особено опасна територия, защото е доказателство, че сте го „изпуснали“.

4. Навиците с телефона са се променили
Ако вече не си пишете чак толкова, но въпреки това той прекарва много време на телефона, това е знак, че има проблем. Ако започне да избягва споделяне на детайли с кого си пише – може би неприятното ви усещане не ви лъже. Неговото мислене? Каквото не се знае, няма да как да ви нарани.

5. Спори с вас по различен начин
Всички двойки спорят, но когато начинът, по който той го прави, започне да се променя – замислете се. Ако гаджето ви си има друга и тя знае за вашето съществуване, то вероятно промяната на неговия начин да спори с вас е в следствие на консултиране с другата. Рязката промяна на аргументите може да е и заради твърде много споделяне с външни хора на вашите проблеми.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply