Нейният шеф я проследява

Нейният шеф я проследява един ден след работа и е шокиран да разбере къде ходи тя (ВИДЕО)

Сега ще видите едно трогателно видео базирано на истинска история!

Това е Аом. Тя е винаги първата, която пристига в офиса, и винаги се прибира след 9 вечерта. Тя е уверена работеща жена. Понякога е прекалено твърда към колегите си. Никой не иска да й прави компания. Заради нейната жертва към строежа, тя направи уговорката да не идва на работа в петъците. Шефът й няма представа, какво прави тя в петък. Някои казват, че имала афера с млад мъж.

Един ден… нея я нямаше, а дори не беше петък. Някои казват, че е излязла от работа с младия мъж. Аон отсъства от работа за няколко дни

Един ден идва в офиса и поисква оставка. Тогава нейният шеф и дава писмо, в което пише следното: Скъпа госпожице Оурача, това не е писмо жалба. Искаме да изкажем нашите благодарности за добрата Ви работа през цялото това време. Оценяваме го.

Освен това, бих искал да кажа благодаря… за жертвата Ви към децата. Може би сте имали причини да не ни уведомявате какво сте правили. Но сега знам какво означава Вашата жертва за децата. Не само компенсацията на компанията, но също така събираме пари от колегите, за да можеш да се грижиш за децата.

Искрено Ваш, Танат.

Ние вярваме, че всички жени са създадени да бъдат красиви. Красиви отвътре.

Коментирай чрез Facebook

1 коментар

Leave a Reply