Вижте кои са 5-те най-скучни знака в Зодиака

 

Някои хора просто са склонни да бъдат скучни! Кои са те и защо?

Представяме ви Топ 5 на най-безинтересните знаци на зодиака

Козирог

Едни от най-отегчителните хора са представителите на зодия Козирог. Още като деца те са се затворили в себе си и избягват хлапетата, които се забавляват. И докато другите малчугани играят на ластик или правят други забавни неща, козирогът предпочита да се люлее и да разсъждава за живота. Той се вглъбява в себе си и прилича на малък замечтан философ.

Малкият Козирог не се интересува от нещата, с които се забавляват неговите връстници и ги смята за глупави и несериозни. В детето Козирог има особена прелест – мечтаещо, мъдро, романтично хлапе, което задължително трябва да се занимава с музика или да посещава някакви други школи. Ако това не бъде направено, то творческата енергия на малкия Козирог, блестящите му умствени способности, подарени му от Сатурн, могат да се изгубят.

Тогава ще започнат и проблемите: от обаятелно и замечтано дете философ, Козирогът ще се превърне в досаден старец, който е вечно недоволен от живота и от всичко, което го заобикаля.

Той става непоносим песимист, студен и пресметлив. Не намерили творческата си ниша, мъжете и жените Козирози напълно се отдават на кариерата си, домашните проблеми и на всякакви други неща, но не и на себе си. Околните веднага започват да скучаят в компанията на човек, който се е вглъбил само в своите проблеми и не вижда, че всеки един ден може да бъде не сиво петно, а малко приключение.

Козирогът трябва да общува с полярните си знаци – Близнаци, Стрелец, които винаги са щастливи и жизнени. Те могат да му помогнат да се разкрепости и да му покажат, че животът не е само от черно-бели петна.

Дева

Девата е още един земен знак, който е склонен да скучае. Заема второто място в класацията заради излишната си педантичност, перфекционизъм и прекалена чистоплътност.

Види ли петно на дънките на своя събеседник, Девата задължително ще му каже, а ако не го направи, то непременно ще го запомни и в ума й въпросният човек автоматично се превръща в мърляч.

Меркурий е дарил Девите с аналитичен ум. Философи още от най-ранна детска възраст.

Хората, родени под знака Дева, изискват прекалено много от себе си и околните и често страдат от това. Може би не си струва постоянно да измъчвате себе си и хората около вас със своите упреци? Това е толкова скучно! Позволете си поне няколко дни малко хаос и витаене в облаците. Възможно е точно този опит да ви помогне да не акцентирате вниманието си върху недостатъците на другите и да ви покаже, че няма нищо лошо в това да не бъдеш идеален.

Лъв

Още един зодиакален знак, до който ще започнете да се прозявате от отегчение. До Лъва е невероятно скучно, защото той е толкова погълнат от своята персона, че не забелязва околните.

Нарцисизмът му не познава граници. Той не спира да говори за себе си, а останалите не го вълнуват. Случва се да бъде и двуличен, защото много често ненавижда тези, с които се налага да общува.

Някои момичета, родени под знака на зодия Лъв, смятат, че е напълно нормално да изнудват мъжете за пари и демонстративно да показват колко са красиви, умни и талантливи.

Най-често Лъвът се стреми към външен успех, показност, а заради короната на главата си не вижда, че хората очакват от него жив диалог, внимание и дълбоки чувства.

В началото на запознанството ви Лъвът може да ви се стори най-прекрасното същество на планетата, но когато го опознаете от близо, може да се разочаровате много. На останалите хора винаги ще им бъде скучно до един надут, егоистичен и самовлюбен човек. Затова Лъвът трябва да поработи над негативните си качества, да се научи на състрадание и внимание от водни представители на хороскопа като Скорпион и Рак например.

Риби

Рибите са раними натури и всяка една обидна дума дълбоко докосва душата им.

Те не умеят да контролират емоциите си, а ако трябва да бъдем по-точни – изобщо не се справят с тях. Това ги превръща в ревльовци, които непрестанно се нуждаят от утешаване.

Рибите трябва да се научат да се справят с емоциите си и да не предават прекалено голямо значение на чуждото мнение. На другите им става скучно с човек, който непрекъснато е тъжен. Ако негативният коментар е основателен, вземете го предвид, вижте какво не правите както трябва и се променете. Ако обаче не е така – струва ли си да му обръщате внимание? Убийте досадната тревога в себе си!

Телец

Голяма част от Телците са много трудолюбиви и целеустремени хора. Всичко това е много добре, ако нямаше едно „не”: Телците изискват прекалено много от себе си.

Перфекционизмът и гоненето на идеала не отстъпва на това при Девите. Когато на Телеца нещо не му се получава, той с всички сили се опитва да докаже обратното. Например, Телецът не може да шие и някой го е упрекнал за това. Това не му харесва и той сяда и започва да се учи, за да докаже на този, който го е обидил, че човек като него може всичко.

Заради своята упоритост Телецът става ужасно скучен както за себе си, така и за околните. Може би е време да се откажете от подобно насилие над себе си?

 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар