Ето кои са най-подходящите зодии за Водолей

Водолеите се смятат за зодията с най-напреднало мислене, пише teenproblem.net.
Хората, родени под този знак, обичат нови идеи и прогреса, заради което се чувстват зле да вършат „остарели“ или твърде традиционни неща. Те са велики хуманисти – влюбени са във всичко, което може да направи света по-добро място за хората, особено ако е и свързано с технологичен напредък. Кои обаче са подходящи за техни половинки? Вижте сами.

 

1. Стрелец

 

Две свободни души с широко виждане и идеалистични убеждения. Стрелецът и Водолеят си пасват много добре. Яростният ентусиазъм на Стрелците затопля свежите и интелектуални Водолеи и благодарение на това са страхотен съюз. Те са независими, енергични и страстни индивиди и се синхронизират прекрасно на всички нива – тяло, ум и дух.

 

2. Везни

 

Тяхното привличане на романтично и интелектуално ниво вълнува и стимулира сетивата им. И двата знака са идеалистични и социално осъзнати, така че могат да обсъждат проблемите, свързани с истина и справедливост. Техните стилове са значително различни, но всеки повърхностен конфликт се преодолява лесно. Уважението и взаимното признание създават солидна основа в приятелството, което е страхотно и за връзката между двамата.

 

3. Близнаци

Това е повече от съюз – това е перфектна връзка. Двата знака имат изключителна тръпка и искра помежду си. Това, което те постигат като отбор, никой не може. Съюзът им е нещо брилянтно, а единственото, което може да им попречи, е нуждата от свобода както буквална, така и отношенията им. Това е потенциално чудесна комбинация – двойката ще споделя интересите си както във философията, науката, политиката и изкуството, така и дори в религията.
Източник: dnes.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply