Меган и Хари си казаха „Да“ нарушавайки безброй традиции и с огромен гаф

Меган и Хари се врекоха във вечна вярност и получиха титлите Негово кралско височество херцог на Съсекс и Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс.

Двамата си казаха „Да“ нарушавайки безброй традиции и произнасяха трогателни клетви.

Първи традициите бяха нарушени от множество гости, които бяха заложили на цветове, недопустими при такава церемония във Великобритания. Много от поканените мъже и жени бяха заложили на черни шапки, които всъщност нямат право да носят.

По-големи бяха гафовете обаче на младоженците, които решиха да разчупят много от традициите. Меган първа поведе крак още с влизането си в църквата. Нейната рокля, дело на дизайнера Живанши, наруши правилото дрехата да завършва във формата на камбана.

Когато обаче бе заведена от принц Чарлз до жениха си, се случи нещо още по-неприемливо.

Двамата влюбени си позволиха да се хванат за ръка, пред погледите на десетки гости в църквата. По правилата на Острова това не недопустимо – а именно кралските особи да показват публично интимност, особено по време на церемонията.

Пред погледите на десетки знаменитости, актьори, кралски особи и певци двамата се обрекоха на вечна вярност. След като си казаха заветното „Да“ Меган и Хари произнесоха трогателни клетви, част от които вече бяха оповестени от Двора в специално съобщение.

Хари също направи персонален гаф. Още вчера в предаването „На кафе“ Стефан на Гала каза, че ще е интересно как точно ще се появи британецът. Той няма право да носи униформа, ако е с брада, защото не е действащ военен. Това обаче не попречи на Хари да се появи точно в такива одежди, без да се е обръснал.

На церемонията присъстват Джордж Клуни и съпругата му Амал, семейство Мидълтън, Опра, Дейвид Бекъм, заедно с половинката си Виктория, приятелки на булката и колегите на Маркъл от „Костюмари”, начело с Джина Торес. Освен тях там е водещият на Carpool karaoke Джеймс Кордън, тенисиската Серена Уилямс, музикантът Елтън Джон, който ще пее на събитието.

Междувременно около замъка Уиндзор е пълно с британци и туристи, които нямат търпение да видят на живо влюбената двойка. Някои от феновете дори са заели места покрай загражденията дни преди церемонията, за да са сигурни, че нищо няма да пречи на гледката им.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар