Черна прогноза за брака на Меган и Хари, астролог разкри какво ужасно нещо ще ги споходи едва след година!

В събота (19 май) се състоя сватбата на годината – принц Хари се ожени за актрисата Меган Маркъл. Какво бъдеще очаква херцозите на Съсекс и дали техният съюз ще бъде силен и траен са въпроси, които всички си задават. Психоложката и експерт по карти таро и астология Мариана Абравитова отговори на тези и още много други загадки, свързани със съюза на влюбените.

Церемонията вчера протече с много гафове и нарушаване на десетки традиции

Експертката обаче не вещае никак розово бъдеще на двамата двойка и дори сочи кога ще се разведат.

„Връзката им е красива, емоционална и силна. Това обаче ще бъде главно в началото. Сега всичко за тях изглежда добре и е светло, но нещата ще се задържат така едва до следващата година. В момента вниманието, което получават от околните, им харесва. След година и половина нещата вече няма да са толкова приятни и най-вероятно двамата ще се разделят. Не виждам техният съюз да трае повече от няколко години. Виждам ги на по-късен етап с други хора, с които ще бъдат щастливи”, каза таро гадателката.

Тя дебело подчертава, че не вижда Меган и Хари да имат дете. „Ще мислят за това, но реално никога няма да стигнат дотам. Сега те са привлечени от другия, като от магнит. Връзката им се крепи много на силната им сексуалност. Няма нищо възвишено и духовно в отношенията им. Естествено този тип връзки не могат да имат дълбоки корени”, каза тя.

„През първата календарна година, всичко за тях ще е приказно. Те ще бъдат искрено щастливи. След време обаче Меган ще остави истинска дупка в гърдите на съпруга си. Тя най-вероятно ще разчита, че при развода ще има обезщетение, но такова няма да получи. Кралското семейство не е щедро и с твърда ръка се разпорежда с финансите си. Всичките му членове обичат пестеливостта”, заяви психоложката.

Според нея причината за краха на отношенията им няма да е трета страна. „Просто бракът им е започне сам да се разпада. Двамата ще се превърнат в непознати един за друг. Хари е мъдър и ще спечели висок статус в обществото. Той ще улегне и ще стане по-консервативен”, добави Абравитова.

„Хари ще се ожени отново за жена-аристоктат, със синя кръв. Може дори този съюз да бъде политически и замислен предварително от семейството му. Меган няма да страда дълго и ще продължи, водейки ярък и разнообразен живот. Тя ще помни Хари с положителни емоции”, завърши гадателката./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар