Първи кадри от най-новия български игрален филм – Доза Щастие

В главните роли ще видим младите Валентина Каролева (дебют) и Димитър Николов (Награда за главна мъжка роля на OIFF Turin Cinefest, Българската Филмова Академия и Златна Роза), а компания ще им правят едни от най-популярните родни актьори, които все още се пазят в тайна.

„По-голямата част от актьорския ни състав ще обявим в средата на септември заедно с премиерата на първия трейлър на Доза Щастие. От самото начало работата по този проект се превърна в кауза на целия екип, в която всички влагат емоциите и душата си. Вярвам, че това ще се отрази на филма и хората ще го усетят.”, споделя режисьорът.

Действието се развива през 90-те години, когато наркотиците добиват широка популярност в България. Историята представя 12 години от живота на Весела, постоянното търсене на щастие, тежките ѝ битки със зависимостта и изпитанието на волята ѝ.

Продуценти на филма са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков. Сценарият е на Яна Титова, а оператор е Мартин Балкански („Откраднат живот“, “Недадените”, “18”).

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply