Емо Чолаков се запусна, изду шкембе

Емо Чолаков изглежда в отлична форма, когато съобщава прогнозата за времето в ефира на Би Ти Ви, видя HotArena. Това обаче е зрителна измама и се дължи до голяма степен на костюмите, с които се пременя водещият за пред камера. В действителност външният му вид не е никак безупречен.

Че топ синоптикът има доста кусури по тялото си видяха тези дни през обективите си папараците на „Уикенд“. Фотографите заснеха недостатъците на телевизионера, докато той отиваше на работа. Култовият метеоролог редовно ползва столичния обществен транспорт, за да се придвижва до службата си. Той хваща трамвай №7 до мол „България“ и се вози с него до НДК, където са студията на Би Ти Ви.

Онзи ден по обяд Емо слезе от мотрисата и зорките му очи тутакси зърнаха на няколко метра пред него колежка от телевизията. 43-годишният метеоролог подвикна на дамата да го изчака, та да вървят заедно към сградата, в която се помещава частната електронна медия. Брюнетката откликна на предложението и двамата закрачиха един до друг по тротоара.

Чолаков беше облечен във възшироки дънки и тясна тениска с дълък ръкав, която очертаваше наедрелия му торс. Блузата така се беше впила в плътта, че очертаваше шкембето и гърдите на тв синоптика. Бюстът му напоследък така се е разплул, че е заприличал на женски. Днес Емо има цици, с каквито не могат да се похвалят дори някои дами.

Източник: hotarena.net

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар