Дами, ето какво трябва да направите, за да привлечете всеки мъж, когото пожелаете

На някакво ниво всички желаем да бъдем забелязани и да бъдем уникални. Има различни нива на това желание, където понякога искаме кратки връзки с приятели и познати. Друг път искаме да бъдем забелязани от човека, с когото се чувстваме силно привлечени. Но как да стане това? 

Когато искаме някой, ние сме склонни да се опитаме да привлечем вниманието му по различни начини. Психолозите са измислили начини хората да забелязват и да привличат вниманието, което те желаят. Ето и първите три начина, за които психолозите са казали, че ще ви помогнат да бъдете забелязани от мъже, който искате.

1. Покажете позитивни емоции
Позитивността е нещо, което привлича всекиго. Има толкова много власт в позитивността. Психолозите са показали, че дори само мисленето на положителни мисли може да подобри настроението на някого. Позитивността също е невероятно мощна емоция, когато става дума за привличането на други хора към нас. Всички психолозите се съгласяват, че ако искате да се забелязвате с някой, който искате, тогава ще трябва да започнете да показвате положителни емоции. Усмихвайте се по-често и се смейте възможно най-много.

2. Разговаряйте за споделените стойности
Хората искат да прекарват времето си с други хора, които споделят същите ценности като техните. Някой, който вярва, че е добър човек и казва истината, ще иска да сподели своето време с хора, които също вярват, че са добри хора и разказват истината. Някой, който има тези ценности, няма да иска да прекарва време с хора, които лъжат или са груби с другите. По същия начин, някой, който обича да клюкарства, няма да иска да прекарва време с някой, който има морален проблем с клюки. Запитайте се, какви ценности имате и какви ценности споделяте с човека, който искате да ви забележи? Бъдете честни с вашите ценности и не се опитвайте да се преструвате, че сте нещо, което не сте. Психолозите са категорични, че споделените от вас ценности ще накара някой да е по-отворен и да ви забележи.

3. Често произнасяйте името му
Психолозите са единодушни, че използването на имената на човека, който харесвате, е един от най-бързите начини да го накара да ви забележи. Не само това, но това е най-бързият начин да накарате хората да ви забелязват по принцип. Когато някой чува собственото си име, психолозите казват, че това го кара да се чувства по-привлекателен и по-привлечен от вас. Така че, ако искате да накарате някой да ви забележи, уверете се, че използвате името му често – разбира се той трябва да е около вас. / jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply