Мира Добрева се обезобрази, вижте какво е причинила на лицето си

 

Мира Добева не прилича на себе си от многото ботокс, с който е наблъскано лицето й. Журналистката бе засечена в центъра на София, преди да мине през макиажа на гримьорите в БНТ, а гледката според хората била стряскаща, коментира „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

 

Физиономията на красавицата от Златоград е подута, а от огромните скули очите й почти не се виждат. Изкуствената визия най-личи, когато водещата на „Денят отблизо“ се усмихне. За капак блондинката е сложила поне 10 кг отгоре на фината си някога осанка. Мира се носи с широки дрехи, поли или рокли.

 

От БНТ издадоха, че в последно време тя движи предимно с ефирни поли, които подчертават наедрелия ханш и коремче.

 

Напоследък любимата на режисьора Жоро Торнев  не спирала да обикаля клиниките, за да се боде с още помпи ботокс. Всячески се опитвала да стопира старостта и и не успявала да приеме, че това е неизбежен процес. Не пропускала новост в лицевата пластика, уголемяването на устните и опъването на бръчките. Редовно посещавала салоните за красота, за да заглади кожа с крем, гел и подмладяващи инжекции.

На снимките в социалната мрежа Мира изглежда доста по-различно, отколкото на живо. Ако в интернет изглежда като секссимвол, то на живо изглежда дори на повече от 45 години.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply